Παναθηναϊκός: Περιμένουν τις πινελιές του Λάζλο Μπόλονι
Ο Ρουμάνος τεχνικός καλείται να αντιστρέψει την εικόνα, αρχής γενομένης από το ματς με τη Λαμία το Σάββατο
Η απογοήτευση είναι έκδηλη στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά την ισοπαλία με τον Βόλο. Πλέον στη διοίκηση αναμένουν την επίδραση του Λάζλο Μπόλονι για να αλλάξει άμεσα την εικόνα της ομάδας. Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε ελάχιστες μέρες στη διάθεσή του για να προετοιμάσει το τελευταίο ματς και δεν προχώρησε σε ριζικές αλλαγές. Πλέον όμως ο έξτρα χρόνος τού δίνει το δικαίωμα να βάλει τις δικές του πινελιές.
Πάντως ο 67χρονος προπονητής θεωρεί πως το πρόβλημα της ομάδας του δεν είναι μόνο αγωνιστικό. Σίγουρα υπάρχουν αδυναμίες, όπως τα εύκολα λάθη στην άμυνα ή η αναποτελεσματικότητα στην επίθεση, ωστόσο υπάρχουν και προβλήματα αυτοπεποίθησης, ψυχολογίας και νοοτροπίας.
Ο Μπόλονι «έβραζε» βλέποντας τους παίκτες του να παίζουν φοβισμένα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Βόλο και θέλει μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Γι’ αυτό και πέρα από το κομμάτι της προπόνησης, θα έχει ομιλίες με τους ποδοσφαιριστές του, ιδίως τους νεαρούς.
Μένει να φανεί και τι σκοπεύει να αλλάξει αγωνιστικά ο Ρουμάνος, μιας και πλέον δεν υπάρχει περιθώριο μεταγραφών και θα πρέπει να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα το υπάρχον δυναμικό. Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν έχει πιθανότητες να προλάβει το ματς του Σαββάτου ο Λούκας Βιγιαφάνιες, που κάθε μέρα νιώθει και καλύτερα, αλλά έχει να παίξει από τον Μάρτιο.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.