Παναθηναϊκός: Περιμένουν τις πινελιές του Λάζλο Μπόλονι

Παναθηναϊκός: Περιμένουν τις πινελιές του Λάζλο Μπόλονι

Ο Ρουμάνος τεχνικός καλείται να αντιστρέψει την εικόνα, αρχής γενομένης από το ματς με τη Λαμία το Σάββατο

lazlo-boloni
Η απογοήτευση είναι έκδηλη στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά την ισοπαλία με τον Βόλο. Πλέον στη διοίκηση αναμένουν την επίδραση του Λάζλο Μπόλονι για να αλλάξει άμεσα την εικόνα της ομάδας. Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε ελάχιστες μέρες στη διάθεσή του για να προετοιμάσει το τελευταίο ματς και δεν προχώρησε σε ριζικές αλλαγές. Πλέον όμως ο έξτρα χρόνος τού δίνει το δικαίωμα να βάλει τις δικές του πινελιές.

Πάντως ο 67χρονος προπονητής θεωρεί πως το πρόβλημα της ομάδας του δεν είναι μόνο αγωνιστικό. Σίγουρα υπάρχουν αδυναμίες, όπως τα εύκολα λάθη στην άμυνα ή η αναποτελεσματικότητα στην επίθεση, ωστόσο υπάρχουν και προβλήματα αυτοπεποίθησης, ψυχολογίας και νοοτροπίας.

Ο Μπόλονι «έβραζε» βλέποντας τους παίκτες του να παίζουν φοβισμένα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Βόλο και θέλει μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Γι’ αυτό και πέρα από το κομμάτι της προπόνησης, θα έχει ομιλίες με τους ποδοσφαιριστές του, ιδίως τους νεαρούς.

Μένει να φανεί και τι σκοπεύει να αλλάξει αγωνιστικά ο Ρουμάνος, μιας και πλέον δεν υπάρχει περιθώριο μεταγραφών και θα πρέπει να αξιοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερα το υπάρχον δυναμικό. Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν έχει πιθανότητες να προλάβει το ματς του Σαββάτου ο Λούκας Βιγιαφάνιες, που κάθε μέρα νιώθει και καλύτερα, αλλά έχει να παίξει από τον Μάρτιο.

Πηγή: sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανός σκότωσε με 11 μαχαιριές την Ισπανίδα σύζυγό του αφού έκαναν σεξ στην πολυτελή βίλα τους

Ο πόλεμος της τρίχας για Πάνο Καλλίτση και Έλενα Χριστοπούλου: Από τον γάμο, στο διαζύγιο και τα εξώδικα

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τον γυναικολόγο στην Ρόδο: «Βογκούσε σαν να έκανε σεξ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης