Serie A, Κάλιαρι – Κροτόνε 4-2: Με γκολάρα Λυκογιάννη και ... φόρα από το Τορίνο - Δείτε τα γκολ

Serie A, Κάλιαρι – Κροτόνε 4-2: Με γκολάρα Λυκογιάννη και ... φόρα από το Τορίνο - Δείτε τα γκολ

Η Κάλιαρι με τον Χαράλαμπο Λυκογιάννη να σκοράρει με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ, επικράτησε με ανατροπή 4-2 της Κροτόνε σε ακόμα ένα εντυπωσιακό παιχνίδι της φετινής Serie A

caliarii
Μετά το 3-2 επί της Τορίνο εκτός έδρας, η ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο υποδέχθηκε την Κροτόνε, τις ώρες που η Κυβέρνηση της Ιταλίας αποφάσισε να ξανακλείσει τα γήπεδα για τον κόσμο τουλάχιστον μέχρι και την 21η Νοεμβρίου.

Ο Μεσάιας έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Τζιοβάνι Στρόπα στο 21ο λεπτό με ωραίο τελείωμα έπειτα από γύρισμα του Ρέκα από αριστερά, για να έρθει όμως η απάντηση άμεσα με... ελληνικό άρωμα.

Ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ με το αριστερό λίγο έξω από την περιοχή στο 25ο λεπτό ισοφάρισε και στο 35' ήρθε η απόλυτη ανατροπή από κάθετη του Πέδρο και γκολ του Σιμεόνε που δεν ήταν δυνατό ν' αστοχήσει στο τετ-α-τετ.



Η Κάλιαρι θα έφτανε αμέσως και σε τρίτο γκολ, αφού στο 43' ο Μολίνα με απίστευτο μονοκόματο σουτ έπειτα από ασθενή απομάκρυνση της άμυνας της Κροτόνε σε κόρνερ, έγραψε το 3-1 για τους γηπεδούχους!

Οι φιλοξενούμενοι με την κεφαλιά του Ρικάρντο Σότι, γιου του άλλοτε αμυντικού της Φιορεντίνα, Αντρέα, μείωσαν στο 45', όμως, με την έναρξη του δευτέρου μέρους θα έμεναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τσιγκαρίνι με δεύτερη κίτρινη.

Παρ' όλα αυτά, η επιθετική διάθεση της Κροτόνε δεν θα άλλαζε, οι Μεσάιας και Ρισπόλι είχαν καλές στιγμές για να ισοφαρίσουν και να επιβραβευθεί η ομάδα τους για την επιμονή, όμως, όλα τελείωσαν στο 84'.

Ο Ζοάο Πέδρο σκόραρε με εύκολη προσπάθεια από κεφαλιά – πάσα του Παβολέτι, η φάση ελέγχθηκε στο VAR λόγω του ότι ο Τζάπα ήταν οφσάιντ, όμως, δεν επηρέαζε σε κάτι την εξέλιξη κι έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 4-2.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μάντζαρης: «Ήθελα να βρω ομάδα από την EuroLeague, καλύτερη επιλογή ο Προμηθέας»

Ζενίτ: Αναβλήθηκε ο αγώνας της πριν τον Παναθηναϊκό!

L' Equipe: «Ο Γκριεζμάν πιστεύει ότι δεν έκανε σωστή επιλογή με την Μπαρτσελόνα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης