Παναθηναϊκός: Υποδοχή με παράπονα από τους οπαδούς

Παναθηναϊκός: Υποδοχή με παράπονα από τους οπαδούς

Οπαδοί του Παναθηναϊκού περίμεναν την άφιξη της αποστολής από το Ηράκλειο εκφράζοντας τη δυσφορία τους μετά το 2-2 με τον ΟΦΗ

pao-opadoi
Αγανακτισμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού περίμεναν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την άφιξη της αποστολής προκειμένου να εκφράσουν τη δυσφορία τους για το 2-2 απέναντι στον ΟΦΗ.

Αρχικά το πλήθος υποδέχτηκε με αποδοκιμασίες και κάποια «γαλλικά» τους ποδοσφαιριστές, με την αστυνομία να έχει διακριτική παρουσία στο χώρο, προκειμένου να μην υπάρξουν παρεκτροπές. Αντιπροσωπεία των παικτών αποτελούμενη από τον αρχηγό Δημήτρη Κουρμπέλη, αλλά και τους Μακέντα, Σένκεφελντ, Πούγγουρα, Διούδη, Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη πήγε προς το μέρους τους για να τους ακούσει.

«Θέλουμε να ματώνετε για τη φανέλα, να σκίζεστε για την ομάδα! Παίζετε στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, είστε στον Παναθηναϊκό ξυπνήστε και πάρτε το χαμπάρι όσο είναι καιρός. Να ξυπνήσετε και τους ξένους, να καταλάβουν ότι παίζουν στον Παναθηναϊκό και δεν ήρθαν μόνο για τα λεφτά», ήταν μερικά από όσα είπαν στους παίκτες οι οπαδοί.

Οι παίκτες έδειξαν κατανόηση, παραδέχτηκαν πως έχουν αδικήσει και οι ίδιοι τους εαυτούς τους και υποσχέθηκαν πως με σκληρή δουλειά και την έλευση του νέου προπονητή θα αντιστρέψουν την εικόνα. Η κατάσταση, που ουδέποτε ξέφυγε, έδειξα να κλείνει ειρηνικά, με τους οπαδούς να ντοπάρουν την ομάδα με ένα χειροκρότημα περιμένοντας όμως πλέον αποτελέσματα.

Πηγή: sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Οικογένεια Κουλουβάτου: Η ανείπωτη τραγωδία μιας αστικής φαμίλιας

Λόρα Ντι Κάρλο: Η γυναίκα που άλλαξε την παγκόσμια βιομηχανία σεξουαλικών βοηθημάτων

«Κορωνοπάρτι» με καυτές χορεύτριες στο κέντρο της Αθήνας - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης