Μπόλονι: «Θα αναλάβω την Δευτέρα τον Παναθηναϊκό - Δεν είμαι μάγος να τα αλλάξω όλα άμεσα»

Μπόλονι: «Θα αναλάβω την Δευτέρα τον Παναθηναϊκό - Δεν είμαι μάγος να τα αλλάξω όλα άμεσα»

Τα... πράσινα από την προσεχή Δευτέρα θα φορέσει ο Λάζλο Μπόλονι όπως τόνισε ο ίδιος σε συνέντευξη του σε μέσο της Ουγγαρίας

mpoloni
Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού έδωσε το... στίγμα της επόμενης μέρας λέγοντας πως «δεν είναι μάγος για να τα αλλάξω όλα άμεσα» ενώ ξεκαθάρισε πως έχει μιλήσει για τους στόχους και την φιλοσοφία της ομάδας με τον Γιάννη Αλαφούζο!

«Η σύμβαση της συνεργασίας μου με τον Παναθηναϊκό είναι για ενάμιση χρόνο. Η συμφωνία δεν προέκυψε μέσα σε μια μέρα, επειδή η κατάσταση με τον κορωνοϊό δεν επέτρεπε προσωπικές συναντήσεις. Ετσι, πέρασα την τελευταία εβδομάδα στη Βουδαπέστη, διευθετώντας ταυτόχρονα κάποια προσωπικά θέματα της μητέρας μου, που ζει στην ουγγρική πρωτεύουσα», τόνισε ο Ρουμάνος προπονητής στην Νemzeti Sport και πρόσθεσε:

«Μίλησα με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου και θα αναλάβω την ομάδα τη Δευτέρα. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού μού έχει περιγράψει τις ιδέες του: θέλει η ομάδα να ανακτήσει τη θέση της στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οπότε γνωρίζω τι έχω αναλάβει και ποιες είναι οι προσδοκίες.

Φυσικά, είναι αδύνατο να αλλάξουμε τα πράγματα σε μια μέρα, επειδή δεν είμαι μάγος! Από την άλλη πλευρά πιστεύω στη δουλειά, όχι στην... ταχυδακτυλουργία! Με περιμένει πολλή δουλειά, εμένα και την ομάδα και τότε τα αποτελέσματα θα έρθουν και ο Παναθηναϊκός θα μπει στο σωστό δρόμο. Ενας προπονητής ποτέ δεν ξέρει πότε θα φύγει ή πότε θα τον χρειαστούν, επομένως είναι καλό να έχεις πάντα τη βαλίτσα σου. Το επάγγελμά μας είναι ακριβώς έτσι».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Στους δρόμους οπαδοί του Άρη για βιντεοκλίπ! (βίντεο)

Γιάννης Αντετοκούνμπο, Στέφανος Τσιτσιπάς και Εμμανουήλ Καραλής διασκέδασαν μαζί

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αυτό είναι το πακέτο που δίνουν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης