Παναθηναϊκός: Το αργότερο μέχρι το Σάββατο στην Αθήνα ο Μπόλονι
Η γραφειοκρατία αναφορικά με τον κορωνοϊό καθυστερεί την άφιξη του Ρουμάνου τεχνικού, που αναμένεται μέχρι το Σάββατο στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό
Ο Λάζλο Μπόλονι θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού και το μόνο που απομένει είναι η άφιξη του στην Ελλάδα για τις υπογραφές.
Λόγω των απαραίτητων εγγράφων για τα ταξίδια στην εποχή του Covid19, η άφιξη του έχει καθυστερήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό θα γίνει πιθανότατα την Παρασκευή ή το αργότερο μέχρι το Σάββατο. Από την στιγμή που η συμφωνία είναι δεδομένη και στον πάγκο κόντρα στον ΟΦΗ θα κάτσει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, το ζητούμενο για τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» είναι την Δευτέρα να αναλάβει τα ηνία ο Μπόλονι στο Κορωπί.
Όπως έχουμε αναφέρει, θα φέρει μαζί δύο ή τρεις συνεργάτες, ενώ στο προπονητικό του επιτελείο θα είναι μόνιμα ο Συλαϊδόπουλος και ένας προπονητής τερματοφυλάκων.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς