Παναθηναϊκός: Το αργότερο μέχρι το Σάββατο στην Αθήνα ο Μπόλονι
Η γραφειοκρατία αναφορικά με τον κορωνοϊό καθυστερεί την άφιξη του Ρουμάνου τεχνικού, που αναμένεται μέχρι το Σάββατο στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό
Ο Λάζλο Μπόλονι θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού και το μόνο που απομένει είναι η άφιξη του στην Ελλάδα για τις υπογραφές.
Λόγω των απαραίτητων εγγράφων για τα ταξίδια στην εποχή του Covid19, η άφιξη του έχει καθυστερήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό θα γίνει πιθανότατα την Παρασκευή ή το αργότερο μέχρι το Σάββατο. Από την στιγμή που η συμφωνία είναι δεδομένη και στον πάγκο κόντρα στον ΟΦΗ θα κάτσει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, το ζητούμενο για τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» είναι την Δευτέρα να αναλάβει τα ηνία ο Μπόλονι στο Κορωπί.
Όπως έχουμε αναφέρει, θα φέρει μαζί δύο ή τρεις συνεργάτες, ενώ στο προπονητικό του επιτελείο θα είναι μόνιμα ο Συλαϊδόπουλος και ένας προπονητής τερματοφυλάκων.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.