Basket League: Αναβολή μιας εβδομάδας στο πρωτάθλημα

Basket League: Αναβολή μιας εβδομάδας στο πρωτάθλημα

Οι τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά τον Ιωνικό Νικαίας και τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής από την Ε.Ε.Α. συνοδεύτηκαν από την αναβολή της πρεμιέρας στην Basket League για μια εβδομάδα

promitheas_aek
Ο Ιωνικός Νικαίας έγινε η πέμπτη ομάδα που δεν θα βρεθεί στην αφετηρία της Basket League 2020-21, καθώς δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η Ε.Ε.Α. μπλόκαρε οριστικά την παρουσία του Ιωνικού στο πρωτάθλημα, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει το προσεχές Σάββατο (17/10) ενώ στον... αέρα βρίσκεται και η συμμετοχή του επίσης νεοφώτιστου Χαρίλαου Τρικούπη, ο οποίος όμως ζήτησε και πήρε επιπλέον προθεσμία ως νεοσύστατη ΚΑΕ.

Οι ραγδαίες αυτές εξελίξεις που «πάγωσαν» τις υπογραφές του τηλεοπτικού συμβολαίου με την ΕΡΤ, συζητήθηκαν στην αποψινή έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Συνδέσμου όπου αποφασίστηκε αναβολή μιας εβδομάδας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος όπως είχε ενημερώσει προηγουμένως το gazzetta.gr. Παρεμπιπτόντως, ΠΑΟΚ και Ηρακλής ήταν αντίθετοι με την αναβολή της αγωνιστικής, ζητώντας μετάθεση μόνο της αναμέτρησης του Ιωνικού με την ΑΕΚ και όχι ολόκληρης της πρεμιέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Νικαιώτες θα καταθέσουν αίτηση αναστολής της απόφασης, επιδιώκοντας να καλύψουν το μετοχικό κεφάλαιο κι εν συνεχεία να διεκδικήσουν το πιστοποιητικό συμμετοχής.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Καλάθης: «Θα έχει ενδιαφέρον η πρώτη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Premier League: Περνάει από το Κοινοβούλιο το θέμα των οπαδών στα γήπεδα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Νοσηλεύεται στο Metropolitan Hospital
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης