Premier League: Διασυρμός για Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ- Βαριά ήττα για Λεστερ- Δείτε τα γκολ

Premier League: Διασυρμός για Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ- Βαριά ήττα για Λεστερ- Δείτε τα γκολ

Η Τότεναμ νίκησε με 1-6 στο Ολντ Τράφορντ - Η Άστον Βίλα διέλυσε με το εκπληκτικό 7-2 την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ

120955210_368827637827046_4711709212505426945_n
Αλλεπάλληλες... κανονιές στην Αγγλία και την Premier League στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής με τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ να γνωρίζουν ιστορικούς διασυρμούς. Κι αν ο θύτης στο απίστευτο 1-6 της Γιουνάιτεντ ήταν η Τότεναμ, η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν πίστευε ότι η Άστον Βίλα η οποία πέρσι σώθηκε την τελευταία αγωνιστική γιατί η Γουότφορντ ηττήθηκε από την αδιάφορη Άρσεναλ, όχι απλά θα κέρδιζε την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ, αλλά θα τη φιλοδωρούσε με 7 γκολ!

Σ' ένα απίθανο ματς το οποίο κρίθηκε στο πρώτο ημίωρο η Τότεναμ πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Γιουνάιτεντ που έκανε το λάθος να προηγηθεί μόλις στο 2' με το πέναλτι του Φερνάντεζ το οποίο κέρδισε στα 30 δευτερόλεπτα από την έναρξη του ματς ο Μαρτιάλ - Η Τότεναμ όμως στο 7' είχε κάνει το 1-2 (!), στο 30' αποβλήθηκε ο Μαρτιάλ, στο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-4  και το τελικό 1-6 τα λέει όλα.


Αδιανόητο, εξωφρενικό, σουρεάλ. Η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ συνετρίβη στον απόλυτο βαθμό από μια ονειρική Άστον Βίλα, υπέστη εφτάρα (7-2) και τη βαρύτερη ήττα της στην Premier League! Δεν είναι ψέμα, λοιπόν, μα αλήθεια, έστω και σουρεάλ. Όπως ήταν όλη η εξέλιξη του παιχνιδιού στο «Villa Park», όπου ένας παίκτης (ο σούπερ Όλι Γουότκινς) μπόρεσε να πετύχει χατ-τρικ κόντρα στη Λίβερπουλ μετά από 10 χρόνια, όπου η άμυνά της έζησε το πιο εφιαλτικό βράδυ και δεν μπορούσε να συμμαζέψει το χάλι, όπου οι Χωριάτες εμφάνισαν την πιο ονειρική εκδοχή τους. 

Κλείσιμο


Η Άρσεναλ έφτασε στην τρίτη νίκη της σεζόν με αρκετό άγχος, καθώς επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Σέφιλντ. Οι Λονδρέζοι δεν έκαναν πειστική εμφάνιση, ωστόσο πήραν αυτό που ήθελαν, χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του Πεπέ, ο οποίος μπήκε στο 58' και άλλαξε τη ροή του ματς. Στον πάτο της βαθμολογίας η Σέφιλντ, η οποία... έσπασε το ρόδι πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της σεζόν.



Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League, Λέστερ, υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από την Γούεστ Χαμ (0-3) χάνοντας τους πρώτους της φετινούς βαθμούς




Ειδήσεις σήμερα

Πανδημία -Βραζιλία: 365 θάνατοι και 8.456 κρούσματα σε 24 ώρες

Τουλάχιστον οκτώ μετανάστες πνίγηκαν και 12 αγνοούνται όταν διακινητές τους πέταξαν στη θάλασσα στα ανοικτά του Τζιμπουτί

Πανδημία-Ιρλανδία: Γενικό «lockdown» προτείνει η επιτροπή δημόσιας υγείας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης