Μια «ανάσα» από την Φενερμπαχτσέ ο Πέλκας

Μια «ανάσα» από την Φενερμπαχτσέ ο Πέλκας

 Η Φενέρμπαχτσέ χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ, καταθέτοντας πρόταση για την απόκτησή του Δημήτρη Πέλκα-Οι Τούρκοι προσφέρουν 1.6 στον δικέφαλο του βορρά, ένα χρόνο πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του αρχήγου της ομάδας της Θεσσαλονίκης

5154025
Μια «ανάσα» απο την Φενέρμπαχτσέ φαίνεται πως βρίσκεται ο Δημήτρης Πέλκας στο παρά ένα της μεταγραφικής περιόδου, όπως αποκάλυψε η εκπομπή TOTAL FOOTBALL στο OPEN!  

Μετά από μια... ολόκληρη ζωή στον ΠΑΟΚ, έχοντας περάσει σε ηλικία 12 ετών το κατώφλι της Τούμπας, ο αρχηγός του Δικεφάλου, Δημήτρης Πέλκας αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Η Φενέρμπαχτσέ χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ, καταθέτοντας πρόταση για την απόκτησή του, με τους Θεσσαλονικείς να συναινούν, σεβόμενοι και την επιθυμία του 26χρονου ποδοσφαιριστή!

Οι Τούρκοι προσφέρουν 1.6 στον ΠΑΟΚ, ένα χρόνο πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του Πέλκα με τους Θεσσαλονικείς, συν το ποσοστό ύψους 20% επί των δικαιωμάτων του. Σε αυτά θα πρέπει να προστεθεί και το «χρυσό» συμβόλαιο που δίνουν στον αρχηγό του ΠΑΟΚ, διπλασιάζοντας τις απολαβές του...

Στην παρούσα φάση απομένουν μόνο λεπτομέρειες για να κλείσει και τυπικά το θέμα της μεταγραφής του, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να κινούνται για αντικαταστάτη, με τις επόμενες ώρες να είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.


Ειδήσεις σήμερα

Υπόθεση Κριστιάν Ντάντε: Οι κόρες του «πρωταγωνιστή» της μεγαλύτερης απάτης στην Ελλάδα κινούνται εναντίον του δημοσίου

Ελεύθερος κυκλοφορεί ο «δράκος» των Ιωαννίνων - Είχε εξαπολύσει σεξουαλικές επιθέσεις σε 18 γυναίκες

Στη Βουλγαρία συνελήφθη διαβόητος Έλληνας κακοποιός που κατηγορήθηκε για τριπλό φονικό το... 2001
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης