Άρης: Συμφωνία με Ξάντε Σίλβα

Άρης: Συμφωνία με Ξάντε Σίλβα

Ο Άρης συμφώνησε με τη Γουέστ Χαμ για τον δανεισμό του 23χρονου ακραίου επιθετικού Ξάντε Σίλβα με option αγοράς το καλοκαίρι του 2021

silba
Ο Πορτογάλος Ξάντε Σίλβα θα αποτελέσει την τελευταία μεταγραφική κίνηση του Άρη καθώς οι «κίτρινοι» συμφώνησαν με τη Γουέστ Χαμ για την απόκτηση (υπό τη μορφή δανεισμού) του 23χρονου ακραίου επιθετικού με option αγοράς για το καλοκαίρι του 2021. Ο Σίλβα μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, διακρίνεται για την ταχύτητά του κι αυτό το στοιχείο μέτρησε αρκετά στην απόφαση του Άρη να χτυπήσει την πόρτα της Γουέστ Χαμ.

Ο Σίλβα είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας (πλην αυτής των ανδρών και της U21) έχοντας καταγράψει 65 συμμετοχές και 19 γκολ. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Γκιμαράες καθώς αγωνίστηκε σε 80 παιχνίδια με την πρώτη και δεύτερη ομάδα, πριν μεταγραφεί στη Γουέστ Χαμ έναντι ενός ποσού άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Με την πρώτη ομάδα των «Σφυριών» χρησιμοποιήθηκε σε δύο παιχνίδια καθώς έπαιξε σε δέκα αγώνες με την U23 έχοντας δέκα συμμετοχές και δύο γκολ.

XANDE SILVA | EVERY GOAL AND ASSIST


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κλόντια Σίφερ: Η δεύτερη ζωή ενός αιώνιου top model

Βίντεο-σοκ: Τρομακτικό τροχαίο στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Προβάδισμα δέκα μονάδων του Μπάιντεν έναντι του Τραμπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης