Roland Garros: Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε άνετα στους 16 - Δείτε βίντεο

Roland Garros: Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε άνετα στους 16 - Δείτε βίντεο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάστηκε μία ώρα για να πανηγυρίσει την πρόκριση του στον 4ο γύρο του γαλλικού Open - Ο Έλληνας τενίστας πήρε δια περιπάτου τα δύο πρώτα σετ (6-1, 6-2) και στο τρίτο σετ ήταν μπροστά με 3-1 για να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού ο Σλοβένος Αλιάζ Μπέντενε

Tsitsipas1_03_10_2020
Tsitsi-fast and furious ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον 3ο γύρο του Roland Garros διέλυσε πραγματικά το Σλοβένο Άλιαζ Μπέντενε ο οποίος αποχώρησε στις αρχές του 3ου σετ αντιλαμβανόμενος ότι δεν είχε καμία τύχη κόντρα στον Έλληνα άσο.



Ο Τσιτσιπάς, ο ο οποίος υπενθυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο βρέθηκε μία ανάσα από τον αποκλεισμό (έχανε 2-0 από τον Μουνάρ) ήταν πραγματικά απολαυστικός από τον πρώτο πόντο του αγώνα, δίνοντας ένα απίθανο ρεσιτάλ.

Κλείσιμο


Με τρομερή αυτοσυγκέντρωση και εξαιρετικά χτυπήματα ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 5-0 στο πρώτο σετ κι ο Μπέντενε ζήτησε ιατρικό τάιμ άουτ έχοντας πρόβλημα στον αστράγαλο.



Ο Σλοβένος επέστρεψε στο ματς και κατάφερε να πάρει το πρώτο του γκέιμ, ωστόσο το σετ έληξε με 6-1 για να φανείο στις αρχές του δεύτεροτ σετ ότι μπορεί να έχουμε μάχη.

Όχι για πολύ όμως καθώς το 3-2 έγινε 6-2 και πλέον ήταν φανερό ότι ο Μπέντενε δεν μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό του Τσιτσιπά.



Κι όταν ο Στέφανος έκανε το μπρέικ στο τρίτο σετ (προηγήθηκε με 2-1) άρχισε η αντίστροφη μέτρηση με τον Σλοβένο να πετά λευκή πετσέτα μετά το 3-1 αποχωρώντας λόγω τραυματισμού.

Έτσι ο Τσιτσιπάς φτάνει για δεύτερη φορά στην καριέρα του στον 4ο γύρο του Ρολάν Γκαρός, όπου θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Δευτέρα το νικητή του ζευγαριού Ντιμιτρόφ-Καρμπάγιες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης