Πανιώνιος: Αποσύρθηκε κι επίσημα από την Super League 2

Πανιώνιος: Αποσύρθηκε κι επίσημα από την Super League 2

Οριστική είναι η απόσυρση του Πανιώνιου από την Super League 2 με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να ενημερώνει με επίσημο έγγραφο την Λίγκα για την απόφασή του

PANIONIOS3
Στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, όπως όλα δείχνουν, θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο Πανιώνιος! Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, αποσύρθηκε με κάθε επίσημο τρόπο από την Super League 2 ενημερώνοντας με έγγραφο την Λίγκα την Τρίτη.

Έτσι, την θέση του όπως έχει γίνει γνωστό από την Δευτέρα, παίρνει ο ΟΦ Ιεράπετρας και πλέον η ΕΠΟ είναι έτοιμη να βάλει τον Πανιώνιο από το... παράθυρο στη Γ' Εθνική! Η επιλογή της Football League δεν υπάρχει μιας και οι δηλώσεις συμμετοχών έχουν κλείσει και κάπως έτσι η Ομοσπονδία θα τοποθετήσει τον «Ιστορικό» στον 6ο ή στον 7ο όμιλο.

Η κλήρωση στους ομίλους της Γ' Εθνικής έχει πραγματοποιηθεί και ο Πανιώνιος θα μπει σε έναν από τους δύο παρακάτω ομίλους:

6ος όμιλος: ΑΣ Σαντορίνη 2020, Πανναξιακός, Χαραυγιακός, ΑΕ Μυκόνου, Αήττητος Σπάτων, Φωστήρας, Μαρκό, ΑΕ Μοσχάτου, Εθνικός Πειραιώς, Ηλιούπολη, Προοδευτική.

Κλείσιμο
7ος όμιλος: Ναύπλιο 2017, Φοίνικας Νέας Επιδαύρου, Άρης Σκάλας, Κηφισιά, Άγιος Ιερόθεος, Κορωνίδα Κοιλάδας, ΑΕ Ερμιονίδας, Ερμής Μελιγούς, Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Πανγυθεατικός, ΠΑΟ Ρουφ, Παναρκαδικός, Μολαϊκός

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Λάζαρος Τσαλίκης: «Να φέρουμε την ιστιοπλοΐα ακόμη ψηλότερα στη συνείδηση του Έλληνα»

Για το πρώτο βήμα προς το όνειρο των ομίλων του Champions League o ΠΑΟΚ κόντρα στην Κράσνονταρ

Η συμβουλή του Νίκου Γκάλη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης