Χάντμπολ, ΑΕΚ-Ολυμπιακός 31-22: Εντυπωσιακή η Ένωση στο ντέρμπι της πρεμιέρας

Χάντμπολ, ΑΕΚ-Ολυμπιακός 31-22: Εντυπωσιακή η Ένωση στο ντέρμπι της πρεμιέρας

Μια σαφώς ανώτερη ΑΕΚ νίκησε άνετα τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας της Handball Premier και έδειξε πως είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου

Handball
Η ΑΕΚ νίκησε άνετα τον Ολυμπιακό 31-22 στο ΟΑΚΑ στο υποτιθέμενο ντέρμπι της πρεμιέρας της Handball Premier και έδειξε πως είναι η καλύτερη ομάδα και τη φετινή σεζόν και το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στη συνέχεια της σεζόν.

Οι «κιτρινόμαυροι» ξέφυγαν με +6 και +8 από την αρχή της αναμέτρησης και δεν έχασαν τη συγκεκριμένη διαφορά μέχρι τη λήξη.

Η Ένωση είχε πλουραλισμό στο σκοράρισμα και «βάθος» στο ρόστερ της και κυριάρχησε σον αγωνιστικό χώρο. Οι «κιτρινόμαυροι» έπαιξαν πολύ καλή άμυνα, αλλά και καλά περιφερειακά σουτ.

Η ΑΕΚ μπήκε «φουριόζα» στον αγωνιστικό χώρο και με τρία γκολ του Λέμος προηγήθηκε με 5-0 στο 6’. Η «Ένωση» είχε σε πολύ καλή μέρα τον Κοβάνοβιτς, που απέκρουσε τις πρώτες επιθέσεις των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός σκόραρε με τον Κλάγιτς και μείωσε σε 6-2. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 8-2 και στο 15-6, διαμορφώνοντας το 16-8 στην ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η ΑΕΚ προηγήθηκε με 19-9 με το πέναλτι του Τζηρά. Ο Ολυμπιακός μείωσε στο -6, αλλά δεν κατάφερε να πλησιάσει περισσότερο στα τελευταία λεπτά.

Για την ΑΕΚ από πέντε γκολ σημείωσαν Τζηράς, Λέμος και Ογκάλδε.

Τα πεντάλεπτα: 4-0, 6-1, 8-2, 9-4, 13-6, 16-8 (ημχ.), 20-11, 21-14, 22-16, 25-16, 29-19, 31-22

ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Μπάουερ, Αραμπατζής 2, Τζηράς 5, Δομπρής 1, Νικολαϊδης, Ρέινα 3, Κοσάνοβιτς, Μυλωνάς 1, Χιμένεθ 2, Φλορίδο 1, Λέμος 5, Παπαδιονυσίου 1, Ουγκάλντε 5, Αραπακόπουλος, Καλόμοιρος 4, Μπουνέτα 2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κλάιτς): Κουκουλάς, Μιλοβάνοβιτς 3, Καραμπουρνιώτης 2, Τερλέτσκι, Ζάγια 1, Τσούριτς, Κανδύλας 2, Μπάγιος, Παπαδόπουλος 5, Κόμπετιτς 2, Δεληχρήστος 1, Τσιλιμπάρης, Πασσιάς, Κλιάγιτς 5, Μιχαηλίδης, Τσίλης 1

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Πατιός, Κόκκινες 52:14 Καραμπουρνιώτης, 60:00 Ζάγια (δεν κρατήθηκαν δελτία), Δίλεπτα: 4-3, Πέναλτι: 4/5-2/2


Πηγή:www.sport-fm.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Η μητέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο «θυμήθηκε» από που ξεκίνησαν όλα για τον MVP του NBA

Γιάννης Παπαδημητρίου: Καινούργια μέρα για τον ελληνικό αθλητισμό

Ο Κριστιάν Καρεμπέ στον Δημήτρη Δανίκα: Η ζωή μου από τη Νέα Καληδονία μέχρι το Καραϊσκάκη

Δεκατρία κρούσματα κορωνοϊού από μια... αγκαλιά στη Μακάμπι του Δώνη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης