Η μητέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο «θυμήθηκε» από που ξεκίνησαν όλα για τον MVP του NBA

Η μητέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο «θυμήθηκε» από που ξεκίνησαν όλα για τον MVP του NBA

Η Βερόνικα Αντετοκούνμπο πόσταρε φωτογραφίες από το γτήεδο στα Σεπόλια, που έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα ο MVP του NBAΒασίλης Γούλ

adeto_sepolia
Με τρεις φωτογραφίες στο λογαριασμό της στα social media και συγκεκριμένα στο Facebook, η μητέρα του Γιάννη Αντετοκουνμπο, Βερόνικα, θέλησε να δείξει από που ξεκίνησαν όλα, για τον Γιάννη, ο οποίος αναδείχθηκε back to back MVP του ΝΒΑ.

Οι φωτογραφίες είναι από το γήπεδο στα Σεπόλια, εκεί που ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, αγωνίζονταν σε μικρή ηλικία στην ομάδα του Τρίτωνα.

Σήμερα το ίδιο ανοιχτό γήπεδο κοσμείται με ένα γκράφιτι του Γιάννη, ο οποίος από το 2013, όταν σε ηλικία 19 ετών επιλέχθηκε ως το νούμερο 15 του ντραφτ από τους Μιλγουόκι Μπάκς και μετακόμισε στην απέναντι άκρη του Ατλαντικού.

adeto_sepolia2


Η Βερόνικα Αντετοκουνμπο αναρτά συχνά φωτογραφίες του Γιάννη, του Θανάση και των άλλων της παιδιών, τόσο από την εποχή που έμεναν στην Ελλάδα, όσο και τώρα που βρίσκονται στην Αμερική, ενώ δεν λείπει ποτέ απο δίπλα τους. Από το 2017 όταν έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της Τσάρλς έχει αναλάβει και τον ρόλο του πατέρα, δείχνοντας τη στήριξή της στα παιδιά της.

Κλείσιμο
adeto_sepolia1


Η Βερόνικα μαζί με το σύζυγό της Τσάρλς έφυγαν από τη Νιγηρία στα μέσα της δεκαετίας του 1990 και μετά από περιπλάνηση σε τρεις ηπείρους κατέληξαν στην Ελλάδα. Τα πρώτα χρόνια εδώ, και αργότερα όταν έφερε στη ζωή τα τέσσερα αγόρια της – τον Φράνσις τον είχε γεννήσει στη Νιγηρία και έμεινε εκεί.

Δεν ξεχνά ποτέ τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι σήμερα που εξαιτίας του Γιάννη και του Θανάση μπορεί να ζει πολύ καλύτερα. Πιστεύει πολύ στο θεό και όπως παρατηρεί κανείς στο προφίλ της θα δει φωτογραφίες και αναδημοσιεύσεις άρθρων για τα παιδιά της, ενώ στις selfies που αναρτά πάντα στις λεζάντες που τις συνοδεύουν θα ευχαριστεί το Θεό για όσα της προσφέρει.

Ειδήσεις σήμερα:

Αμαύρωσαν το μνημείο των θυμάτων της Μαρφίν μετά την πορεία για τον θανατο του Ζακ Κωστόπουλου

Δεκατρία κρούσματα κορωνοϊού από μια... αγκαλιά στη Μακάμπι του Δώνη

Τα «βρώμικα» των τραπεζών στη φόρα: Ξέπλυμα τρισεκατομμυρίων από τα μεγαλύτερα ιδρύματα παγκοσμίως
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης