Στην Άσκολι θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο Τάσος Αυλωνίτης! Ο Έλληνας αμυντικός, συμφώνησε με την ομάδα της Serie B και θα υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών. Όλα αυτά θα γίνουν από την Παρασκευή που ο ποδοσφαιριστής θα βρεθεί στην Ιταλία.
Στην ομάδα της γειτονικής χώρας θα βρει έναν Έλληνα ακόμα. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Δώνης θα βρίσκεται στην Άσκολι για τα επόμενα τρία χρόνια οπότε οι δυο τους θα είναι και πάλι συμπαίκτες, μετά το κοινό τους πέρασμα στον Παναθηναϊκό.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.