Άρης: Σε ανοιχτή γραμμή με Σάκιτς-Αυλωνίτη

Άρης: Σε ανοιχτή γραμμή με Σάκιτς-Αυλωνίτη

Ο Άρης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Τάσο Αυλωνίτη και παράλληλα είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Εμάνουελ Σάκιτς

sakits
Παράλληλα με τις ενέργειες για την άρση του ban (σ. σ. σύμφωνα με πληροφορίες οι «κίτρινοι» είναι κοντά σε συμφωνία με δύο από τους τέσσερις πιστωτές), ο Άρης λειτουργεί για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο καθώς διανύει περίοδο διαπραγματεύσεων με αρκετούς παίκτες. Για την ακρίβεια, ήδη σχηματίστηκε μια λίστα τουλάχιστον οκτώ παικτών για τους οποίους υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων μεταξύ όλων όσοι αποφασίζουν για το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας και παράλληλα δόθηκε η «έγκριση» στον Άγγελο Χαριστέα να προχωρήσει σε συζητήσεις μαζί του.

Αν είχε αρθεί η ποινή απαγόρευσης μεταγραφών, ο ποδοσφαιριστής διευθυντής της ΠΑΕ Άρης ήδη θα είχε παρουσιάσει οριστικές συμφωνίες με ποδοσφαιριστές, αλλά το ban αποτελεί τροχοπέδη στις κινήσεις που θέλει να κάνει, είναι παράλληλα και ο λόγος απώλειας παικτών που ήθελε στην ομάδα.

Ανοιχτή υπόθεση είναι αυτή του 29χρονου Αυστριακού αμυντικού, Εμάνουελ Σάκιτς. Ο δεξιός οπισθοφύλακας είναι γνώριμος στους Έλληνες φιλάθλους από τη θητεία του στον Ατρόμητο για περίπου ενάμιση χρόνο, ενώ το περσινό καλοκαίρι υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Στουρμ Γκρατς. Πραγματοποίησε γεμάτη χρονιά με 28 συμμετοχές και δύο ασίστ, έχει συμβόλαιο και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα παραμείνει στην αυστριακή ομάδα. Ο Άρης εξέφρασε το ενδιαφέρον του για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων, εφόσον ασφαλώς ο παίκτης μείνει ελεύθερος από τη Στουρμ Γκρατς καθώς αυτή είναι η προϋπόθεση για τη συνέχιση των συζητήσεων.

Εδώ και καιρό, ο Άρης βρίσκεται σε συζητήσεις και με τον Τάσο Αυλωνίτη ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Στουρμ Γκρατς, αλλά οι δύο πλευρές δεν έχουν φτάσει στο επίπεδο της τελικής συζήτησης.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κλήρωση Champions League: Αυτά είναι τα ζευγάρια των «8»

CAS: Επιστρέφει τους 7 βαθμούς στον ΠΑΟΚ και στέλνει την υπόθεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ

Europa League: Ο νικητής του Ρόμα-Σεβίλλη αντίπαλος του Ολυμπιακού αν αποκλείσει τη Γουλβς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης