Δώνης: «Θα προτιμούσα να με συγκρίνετε με Γκουαρδιόλα ή Φέργκιουσον»

Δώνης: «Θα προτιμούσα να με συγκρίνετε με Γκουαρδιόλα ή Φέργκιουσον»

Οι Ισραηλινοί δημοσιογράφοι συγκρίνουν τον Γιώργο Δώνη με τον προκάτοχο του, Βλάνταν Ίβιτς με τον Έλληνα τεχνικό να δίνει την δική του ξεχωριστή απάντηση

DONIS2
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε 1-0 της Ντιναμό Μπρεστ και προκρίθηκε στα πλέι-οφ του Champions League, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Σάλτσμπουργκ.

Ο ισραηλινός σύλλογος εξασφάλισε παράλληλα την συμμετοχή της στους ομίλους του Europa League σε περίπτωση που δεν ξεπεράσει το εμπόδιο των πρωταθλητών Αυστρίας.

Ο Γιώργος Δώνης υποσχέθηκε σκληρή δουλειά κάνοντας λόγο για μια παράξενη χρονιά.

«Πιστεύω πως η ομάδα θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και θα φτάσει στην επιτυχία. Είναι ακόμη νωρίς να πούμε πως θα εξελιχθεί η σεζόν. Είναι μια παράξενη χρονιά για όλους. Όλοι δυσκολεύονται στο να επενδύσουν χρήματα».

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού με αφορμή την σύγκριση που γίνεται στο Ισραήλ με τον προκάτοχο του, Βλάνταν Ίβιτς έδωσε την δική του απάντηση.

«Θα προτιμούσα να με συγκρίνετε με τον Γκουαρδιόλα ή τον Φέργκιουσον. Αυτές οι συγκρίσεις συνηθίζονται και στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα συμβαίνει με τον τωρινό προπονητή του Παναθηναϊκού. Ο καθένας έχει τον χαρακτήρα του. Εάν νικάμε δεν γίνονται συγκρίσεις, εάν όμως χάνουμε θ μας συγκρίνετε με άλλους προπονητή. Θα πρέπει να μιλάμε για το μέλλον και όχι για το παρελθόν».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τάσος Μπουντούρης: Σκληρή απάντηση για το βίντεο-κατηγορώ ιστιοπλόων

Στο «χέρι» του Άρη η πρόκριση απέναντι στην Κόλος Κοβαλίβκα για τα προκριματικά του Europa League

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Ριέκα για Τσόλακ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης