Τι αναφέρουν δημοσιεύματα στην Κροατία - Ο 26χρονος Κροάτης επιθετικός πέτυχε 26 γκολ σε 40 αγώνες την «περυσινή» σεζόν
Σύμφωνα με την κροατική ιστοσελίδα «sportcom.hr», ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με τη Ριέκα για τη μεταγραφή του Αντόνιο Τσόλακ. Ο 26χρονος Κροάτης επιθετικός προέρχεται από εξαιρετική χρονιά, καθώς με τη Ριέκα είχε 26 γκολ σε 40 αγώνες τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.
Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο ΠΑΟΚέκανε πρόταση 3.5 εκατομμυρίων ευρώ και αυτή έγινε αποδεκτή από τον κροατικό σύλλογο.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς