Europa League: Θρίαμβος στο Καζακστάν και πρόκριση για τον ΑΠΟΕΛ του Ουζουνίδη
Με τους Ζαχίντ, Ανουάρ (σκόραρε) και Κλωναρίδη να αγωνίζονται και τον Ντε Βινσέντι να βρίσκει δίχτυα δύο φορές, ο ΑΠΟΕΛ του Μαρίνου Ουζουνίδη πέρασε άνετα από την έδρα της Καϊσάρ (1-4) και πήρε το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League
Παρά το ταξίδι στα βάθη του Καζακστάν για νοκ-άουτ παιχνίδι και το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 6' (Λομπανίτζε), οι Κύπριοι ανέτρεψαν την κατάσταση και πήραν εν τέλει θριαμβευτικά το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.
Ο Έλληνας τεχνικός είχε βασικούς τους πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού, Γκίας Ζαχίντ και Ανουάρ, με τον δεύτερο μάλιστα να χρίζεται σκόρερ στο 25' και να σφραγίζει την ανατροπή που ξεκίνησε ένας άλλος γνώριμός μας, ο Τομάς Ντε Βινσέντι (15').
Ο Αργεντίνος άλλοτε μέσος του Ολυμπιακού και του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την κυπριακή ομάδα, καθώς πέτυχε και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις για το τελικό 1-4. Ενδιάμεσα, ο Ατζίλι είχε βρει κι εκείνος δίχτυα στο 48' και είχε ξεκαθαρίσει ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση.
Πλέον, ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Ζρίνσκι και μάλιστα ως γηπεδούχος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.