Βίντεο: Ο περσινός επικός καβγάς Σον - Γιορίς είχε συνέχεια και στα αποδυτήρια
Ο Γάλλος και ο Κορεάτης άσος της Τότεναμ είχαν έντονη λογομαχία κατά τη διάρκεια του εντός έδρας αγώνα με την Έβερτον, με την κάμερα της Amazon, που ετοίμασε ντοκιμαντέρ για τους Σπερς να έχει πλάνα κι από την ένταση εντός των αποδυτηρίων
Ο Γάλλος τερματοφύλακας και ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός είχαν καυγαδίσει μέσα στην περασμένη αγωνιστική περίοδο, με τον Γιορίς να είναι έξαλλος από μια στιγμή που ο συμπαίκτης του δεν πίεσε σωστά και έβγαλε την έντασή του πάνω στο Σον!
Οι συμπαίκτες τους ήταν εκεί για να τους χωρίσουν, όπως προφανώς το έκαναν και στ' αποδυτήρια και αυτό αποτυπώνεται και στο ντοκιμαντέρ της Amazon, στα τελευταία επεισόδια της σειράς για την σεζόν 2019-2020 στο εσωτερικό των «σπιρουνιών».
Βέβαια, έπειτα από εκείνο το παιχνίδι, ο Γιορίς πήγε και αγκάλιασε αμέσως τον Νοτιοκορεάτη, ενώ, ο Μουρίνιο έκανε λόγο για κάτι... υπέροχο, αφού θέλει να βλέπει ένταση για να καταλαβαίνει πως οι παίκτες του νοιάζονται για το καλό της ομάδας.
Για τον Όμιλο Sani/Ikos, η βιωσιμότητα αποτελεί μια διαρκή διαδικασία προσαρμογής και εξέλιξης, που επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζονται οι εμπειρίες φιλοξενίας
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»