Αποκαλύψεις Ρονάλντο: «Ο Πέρεθ είχε προσλάβει... σεκιούριτι για να μην κάνω πάρτι»

Αποκαλύψεις Ρονάλντο: «Ο Πέρεθ είχε προσλάβει... σεκιούριτι για να μην κάνω πάρτι»

Σε φοβερές αποκαλύψεις προέβη ο 43χρονος πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ρονάλντο, μιλώντας στην εκπομπή «Universo Valdano»

ronaldo_intervies
Το «φαινόμενο» εξομολογήθηκε πιπεράτες λεπτομέρειες σχετικά με τα πολυτελή πάρτι και το lifestyle του την περίοδο που αγωνιζόταν με την μαδριλένικη φανέλα.

Συγκεκριμένα, όπως ομολόγησε στα πέντε αυτά χρόνια που μεσουρανούσε στη Ρεάλ Μαδρίτης ο πρόεδρος της ομάδας Φλορεντίνο Πέρεθ είχε φτάσει στο σημείο να προσλάβει σεκιούριτι για να τον προσέχουν κατά τις νυχτερινές του εξορμήσεις.

Παραδέχθηκε μάλιστα πως δεν του ήταν εύκολο να ζήσει δίχως τη νυχτερινή διασκέδαση. ενώ τόνισε  ότι «ακούγονται και υπερβολές καθώς πάντοτε ήμουν υπεύθυνος σε όσα είχα να κάνω και φρόντιζα το σώμα μου και τον οργανισμό μου».

«Όταν διοργάνωνα πάρτι, ο Φλορεντίνο Πέρεθ έστελνε δικούς του ανθρώπους ασφαλείας για να με προσέχουν και να μην ξεφεύγω. Αλλά τους απέφευγα. Κάποιοι μάλιστα απ' αυτούς συμμετείχαν και στα πάρτι. Δεν άρεσαν καθόλου στον Πέρεθ τα πάρτι που έκανα γι' αυτό και προσπαθούσε να τα αποτρέψει. Αλλά εγώ ήμουν υπεύθυνος του εαυτού μου. Πάντα προσπαθούσα να κρατήσω τον έλεγχο. Μετά από νίκες μου άρεσε να γιορτάζω και από τη στιγμή που κερδίζαμε συνέχεια, αυτό ήταν πρόβλημα», θυμήθηκε χαμογελώντας ο Ρονάλντο.

Τέλος αστειευόμενος αναφέρθηκε στην νυν σύντροφο του η οποία δηλώνει χαρούμενη που ο παλαίμαχος σταρ έχει αφήσει στο παρελθόν την άστατη ζωή, μένοντας προσηλωμένος στην διοίκηση της Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς ανακοίνωσε αποστολή με τις μεταγραφές για τον τελικό Κυπέλλου

Κορωνοϊός - ΠΑΟ: Κρούσμα κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό έως το 2022 ο Χουάνκαρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης