Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς ανακοίνωσε αποστολή με τις μεταγραφές για τον τελικό Κυπέλλου

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς ανακοίνωσε αποστολή με τις μεταγραφές για τον τελικό Κυπέλλου

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε αποστολή για τον Βόλο με τον Πορτογάλο να παίρνει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές μιας και ο Ολυμπιακός θα κάνει τρεις προπονήσεις στην θεσσαλική πόλη

martins_0
Αποστολή για τον Βόλο και όχι για τον τελικό Κυπέλλου ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς! Ο Πορτογάλος τεχνικός θα πάρει 25 παίκτες στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και οι Ραφίνια, Χολέμπας, Κάιπερς, Βρουσάι και Κρίστινσον. Βεβαίως οι συγκεκριμένοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό μετά την απάντηση της FIFA στην ΕΠΟ, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς τους συμπεριέλαβε στην αποστολή μιας και οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν τρεις προπονήσεις στην θεσσαλική πόλη!

Στα αξιοσημείωτα και η συμμετοχή του Ρούμπεν Σεμέδο στην αποστολή! Παρά το γεγονός ότι οι Πορτογάλοι είχαν σίγουρη την μεταγραφή του ο Πέδρο Μαρτίνς όχι μόνο τον πήρε στην αποστολή αλλά υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να τον βάλει και στο βασικό σχήμα.

H ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Πέμπτης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του και αμέσως μετά ανακοίνωσε τα ονόματα που θα ταξιδέψουν στον Βόλο.

Αναλυτικά η αποστολή
Αλέν, Τζολάκης, Καραργύρης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Χολέμπας, Βρουσάι, Μπουχαλάκης, Καφού, Καμαρά, Σουρλής, Μασούρας, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, Κάιπερς, Σουντανί, Χασάν, Ελ Αραμπί».


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς ανακοίνωσε αποστολή με τις μεταγραφές για τον τελικό Κυπέλλου

Κορωνοϊός - ΠΑΟ: Κρούσμα κορωνοϊού στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό έως το 2022 ο Χουάνκαρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης