Ράμος για Μέσι: Θέλω να μείνει για να κερδίζουμε τους καλύτερους

Ράμος για Μέσι: Θέλω να μείνει για να κερδίζουμε τους καλύτερους

«Ο Μέσι κάνει το πρωτάθλημα καλύτερο, την ομάδα του καλύτερη και τα El Clasico πιο όμορφα», δήλωσε ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα

ramos_messi
Ο Λιονέλ Μέσι και η πιθανότητα αποχώρησης από την Μπαρτσελόνα, Είναι το καυτό ζήτημα των ημερών. Ακόμα και στη συνέντευξη τύπου της Εθνικής Ισπανίας ο Αργεντίνος συζητήθηκε σε μεγάλο βαθμό, με τον αρχηγό της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος να κλέβει την παράσταση με την απάντησή του.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός απαντώντας σε σχετική ερώτηση δεν έκρυψε την επιθυμία του να παραμείνει στους «μπλαουγκράνα» ο Μέσι, παρότι μιλάμε για τον αιώνιο αντίπαλο των Μαδριλένων. Αρχικά ο Ράμος τόνισε πως «Δεν είναι θέμα που μας απασχολεί», για να συνεχίσει: «Ο Μέσι έχει κερδίσει το δικαίωμα να αποφασίσει για το μέλλον του. Δεν ξέρω αν θα το κάνει με το καλύτερο τρόπο, αλλά φυσικά για το ποδόσφαιρο της Ισπανίας, την Μπαρτσελόνα, αλλά και για εμάς που θέλουμε να κερδίζουμε τους καλύτερους, θα ήθελα να μείνει εδώ».

Στην συνέχεια ο Σέρχιο Ράμος επισήμανε: «Ο Μέσι κάνει το πρωτάθλημα καλύτερο, την ομάδα του καλύτερη και τα El Clasico πιο όμορφα».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακός: Τα δίνει όλα για Σεμέδο η Μπενφίκα

Νέες τουρκικές NAVTEX για ρωσικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά στην Ανατολική Μεσόγειο

ΗΠΑ: «Ψευδές αφήγημα» ότι άοπλοι μαύροι πυροβολούνται από λευκούς αστυνομικούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης