Απόλυτο ναυάγιο στην πρώτη συνάντηση Μέσι και Μπαρτσελόνα

Απόλυτο ναυάγιο στην πρώτη συνάντηση Μέσι και Μπαρτσελόνα

Ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, Χόρχε, συναντήθηκε με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα σε έναν διάλογο που κατέληξε σε απόλυτο ναυάγιο, με τις δύο πλευρές να επιμένουν η κάθε μία στο δικό της πλάνο

Mesi
Μπαρτσελόνα και Λιονέλ Μέσι δεν βρίσκουν απολύτως κανένα σημείο σύγκλισης. Αυτό είναι το ξεκάθαρο συμπέρασμα που προέκυψε από την κρίσιμη συνάντηση του πατέρα του Αργεντινού σούπερ σταρ, Χόρχε, με τη διοίκηση του συλλόγου.

Οι δύο πλευρές είχαν δίωρη κουβέντα, η κάθε μία ανέλυσε τα επιχειρήματά της και τελικά όλα δείχνουν ότι δεν μπορούν να τα βρουν με τίποτα, με την κατάσταση να φαίνεται ότι θα οδηγηθεί ακόμα περισσότερο στα άκρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας του Μέσι εξήγησε ότι ο γιος του έχει δικαίωμα να αποχωρήσει ελεύθερος, ζητώντας να συναινέσει η Μπαρτσελόνα σε αυτό, ενώ η ομάδα επέμεινε ότι αυτό το δικαίωμα το απώλεσε μετά τις 10 Ιουνίου, όταν και έπαψε να ισχύει η εν λόγω ρήτρα αποδέσμευσης και πλέον αν θέλει να φύγει η οποιαδήποτε ομάδα πρέπει να πληρώσει 700 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα η Μπάρτσα έδωσε έμφαση στο ότι θέλει να του προσφέρει διετές συμβόλαιο με εκπληκτικούς υπέρ του όρους, εξηγώντας ότι δεν γίνεται να τον αφήσει να φύγει έτσι απλά, καθώς όλο το οικοδόμημά της αυτή τη στιγμή είναι χτισμένο πάνω του. Τόσο αγωνιστικά, όσο και σε κάθε άλλη έκφανση της ζωής του συλλόγου.

Και η ιστορία συνεχίζεται...

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης