Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η αυτοπεποίθησή μου είναι ψηλά, έχουμε ξαναβρεθεί στο 0-1
Ο Greek Freak δεν χάνει την πίστη στους Μπακς και τον εαυτό του παρά την ήττα από τους Χιτ στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών της Ανατολής
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε προβληματισμένος μεν, αλλά με πίστη πως οι Μπακς μπορούν να αντεπιτεθούν και να ισοφαρίσουν τους Χιτστο δεύτερο ματς της σειράς των ημιτελικών της Ανατολής στα play off του ΝΒΑ.
«Έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση. Και φέτος με το Ορλάντο και πέρσι με τους Σέλτικς. Το Game 2 θα είναι σημαντικό, η σεζόν κρίνεται για μας και θα πρέπει να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να κερδίσουμε», τόνισε ο Greek Freak.
Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από την άμυνα των Χιτ είπε: «Προφανώς το Μαϊάμι θα προσπαθεί σε όλη τη σειρά να φτιάξει ένα τείχος, γι’ αυτό κι εγώ θα πρέπει να κάνω την πιο σωστή επιλογή και να παραμένω επιθετικός. Όταν παίζεις μπάσκετ, τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως θέλεις και πρέπει να ζήσεις με αυτό. Θα πρέπει να δούμε τι έγινε, να κάνουμε κάποιες προσαρμογές και να προσπαθήσουμε για το 1-1. Όμως είτε χάνεις είτε βάζεις βολές, είτε κάνεις λάθη είτε όχι, πρέπει να προσπαθείς να είσαι ο εαυτός σου κι αυτό θα κάνω μέχρι να αποσυρθώ. Η αυτοπεποίθησή μου παραμένει ψηλά και αυτό δεν θα αλλάξει».
Για την παρουσία της συντρόφου του και του γιου τους στο παιχνίδι, είπε: «Ήταν φανταστικό. Είμαι εδώ σχεδόν για δύο μήνες με τα αδέρφια μου, αλλά δεν είχα κοντά μου τον γιο και τη σύντροφό μου. Είναι ωραίο, αλλά έχουμε και μια δουλειά να κάνουμε».
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας