Παίκτες Μιλγουόκι Μπακς: Ζητάμε ανάληψη ευθυνών για τον Μπλέικ, ζητάμε από τον κόσμο να ψηφίσει στις 3 Νοεμβρίου

Παίκτες Μιλγουόκι Μπακς: Ζητάμε ανάληψη ευθυνών για τον Μπλέικ, ζητάμε από τον κόσμο να ψηφίσει στις 3 Νοεμβρίου

Με δήλωσή τους, οι ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς στηρίζουν τους παίκτες και συμφωνούν με τις ενέργειές τους

bucks_state
Ιστορική η σημερινή βραδιά για τους Μπακς, με τα «ελάφια» να μην κατεβαίνουν να αγωνιστούν στην αναμέτρηση με τους Μάτζικ λόγω της τυφλής αστυνομικής βίας που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στις ΗΠΑ. Το NBA αποφάσισε να αναβάλλει και τα τρία σημερινά ματς, ενώ οι παίκτες των Μπακς μετά από δυόμιση ώρες βγήκαν όλοι μαζί και έκαναν κοινή δήλωση.

Την δήλωση αυτή διάβασαν οι Στέρλινγκ Μπράουν (που έχει πέσει και αυτός θύμα αστυνομικής βίας) και Τζορτζ Χιλ ο οποίος είπε στους δημοσιογράφους: «Συγνώμη που σας κρατήσαμε για τόση ώρα, θέλαμε να πάρουμε την καλύτερη απόφαση».

Αρχικά ο Μπράουν ανέφερε σχετικά με την κοινή δήλωση: «Τις τελευταίες ημέρες είδαμε το τραγικό video με το περιστατικό στο Ουισκόνσιν, με τον Τζέικομπ Μπλέικ να δέχεται πισώπλατα επτά σφαίρες από έναν αστυνομικό. Δεν μπορούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο μπάσκετ».

Με τον Χιλ να συμπληρώνει: «Όταν μπαίνουμε στο παρκέ, εκπροσωπούμε το Μιλγουόκι και πρέπει να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο, να προσπαθούμε στον υπερθετικό βαθμό. Το κάναμε και τώρα ζητάμε το ίδιο και από τους νομοθέτες. Ζητάμε δικαιοσύνη για τον Τζέικομπ Μπλέικ, ζητάμε ανάληψη ευθυνών. Ζητάμε από τον κόσμο να ψηφίσει στις 3 Νοεμβρίου».

Κλείσιμο


Στηρίζουν οι ιδιοκτήτες τους παίκτες

Λίγο νωρίτερα, οι ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς δήλωσαν ότι στηρίζουν τους παίκτες στις κινήσεις τους και συμφωνούν με τις απαιτήσεις τους.



Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ξεσηκώθηκαν οι παίκτες στο NBA: Ματαιώθηκαν οι αποψινοί αγώνες - Σύσκεψη για το τι μέλλει γενέσθαι με τα υπόλοιπα παιχνίδια

Western and Southern Open: Εκτός ημιτελικών η Σάκκαρη, αποκλείστηκε από την Τζοάνα Κόντα

Ελληνοτουρκικά: Μετά τον Έλληνα πρωθυπουργό επικοινωνία Τραμπ και με Ερντογάν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης