Western and Southern Open: Εκτός ημιτελικών η Σάκκαρη, αποκλείστηκε από την Τζοάνα Κόντα

Western and Southern Open: Εκτός ημιτελικών η Σάκκαρη, αποκλείστηκε από την Τζοάνα Κόντα

Κουρασμένη εμφανίστηκε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά τη μεγάλη πρόκρισή της επί της Σερένα Ουίλιαμς - Από Δευτέρα ρίχνεται στη μάχη του US Open

SAKKARI
Λίγες ώρες μετά από την επική πρόκριση της επί της Σερένα Ουίλιαμς η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε από τον Τζοάνα Κόντα στον προημιτελικό του Western and Southern Open της Νέας Υόρκης.

Η Ελληνίδα τενίστρια δεν είχε καθαρό μυαλό, ήταν κουρασμένη, είχε πολλά λάθη στο παιχνίδι της και ηττήθηκε σε 1.32' με 6-4,6-3 από την Βρετανίδα η οποία θα παίξει την Πέμπτη (19:30) με την Βικτόρια Αζαρένκα για μια θέση στον τελικό.

Η Μαρία Σάκκαρη θα συνεχίσει τις προπονήσεις της στη Νέα Υόρκη και από την Δευτέρα θα ριχτεί στη μάχη του US Open.



Τα αβίαστα λάθη ήταν 37-20 για την Μαρία Σάκκαρη, τα διπλά σφάλματα στο 5-0 (Σάκκαρη) ενώ οι winners 18-15 για την Κόντα. Η Σάκκαρη είχε 0/2 μπρέικ πόιντ και η Κόντα 3/12.

Στο 1ο σετ και στο 1ο γκέιμ η Σάκκαρη θα βρεθεί στο 0-40 αλλά θα "σβήσει" το τριπλό μπρέικ πόιντ και θα φτάσει στο 1-0. Η Κόντα όμως θα κάνει μπρέικ στο 3ο γκέιμ για το 2-1 και με το σερβίς της θα φτάσει στο 3-1.

Κλείσιμο
Η Σάκκαρη θα μειώσει σε 3-2 αλλά η αντίπαλος της εύκολα θα κάνει το 4-2. Η Κόντα πιέζει για μπρέικ αλλά η Μαρία θα μειώσει σε 4-3. Τελικά η Βρετανίδα θα επικρατήσει με 6-4 και θα πάρει το σετ.

Στο 2ο σετ η Κόντα με την 3η προσπάθεια θα φτάσει σε μπρέικ (1-0). Η Μαρία Σάκκαρη έχει δυο ευκαιρίες για μπρέικ στο 4ο γκέιμ αλλά δεν θα τα καταφέρει και η αντίπαλος της θα ξεφύγει με 3-1.

Θα σβήσει μπρέικ πόιντ η Ελληνίδα για να μειώσει σε 3-2 αλλά η Κόντα με το σερβίς της θα φτάσει το 4-2. Η Σάκκαρη θα σβήσει δυο μπρέικ πόιντ και θα καταφέρει να μειώσει σε 4-3.

Το 5-3 είναι για την Κόντα στο σερβίς της και με μπρέικ θα φτάσει στο 6-3.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ελληνοτουρκικά: Μετά τον Έλληνα πρωθυπουργό Επικοινωνία Τραμπ και με Ερντογάν

Κορωνοϊός - Ισραήλ: 16 θάνατοι και 1.943 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Σινσινάτι Οπεν: Στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης