Ντόρτμουντ: «Οριστικά μαζί μας ο Σάντσο και τη νέα σεζόν»

Ντόρτμουντ: «Οριστικά μαζί μας ο Σάντσο και τη νέα σεζόν»

Ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίχαελ Τσορκ, υποστήριξε ότι ο Τζέιντον Σάντσο θα παίζει και τη νέα σεζόν με τους Βεστφαλούς, παρά τα σενάρια για συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

santso
Ανατροπή δεδομένων ή... βεστφαλική ντρίμπλα στο έντονο φλερτ του Τζέιντον Σάντσο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος φαίνεται πλέον ότι δεν θα καταλήξει σε γάμο, τουλάχιστον στην διάρκεια αυτού του καλοκαιριού.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Μίχαελ Τσορκ, σε συζήτηση με τους δημοσιογράφους στο περιθώριο προπόνησης της ομάδας, ήταν κατηγορηματικός σχετικά με το άμεσο μέλλον του νεαρού Άγγλου μεσοεπιθετικού.

«Κάνουμε σχέδια που περιλαμβάνουν τον Τζέιντον Σάντσο. Θα παίξει για εμάς την επόμενη σεζόν. Η απόφαση είναι οριστική. Πιστεύω ότι αυτό απαντά σε όλες τις ερωτήσεις» είπε χαρακτηριστικά ο Τσορκ, σε μια δήλωση που ανέβηκε και στον επίσημο λογαριασμό της Ντόρτμουντ, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Πρέπει να σημειωθεί, βεβαίως, ότι το καλοκαίρι του 2017, ο Τσορκ έλεγε ότι «ο Ουσμάν Ντεμπελέ έχει πολυετές συμβόλαιο και κάνουμε σχέδια μαζί του. Δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις (σ.σ. εννοώντας την Μπαρτσελόνα). Ο Ουσμάν θα παίξει για τη Ντόρτμουντ την επόμενη σεζόν». Λίγες ημέρες αργότερα, ως γνωστόν, ο Ουσμάν Ντεμπελέ υπέγραφε στην Μπαρτσελόνα, αντί 105+30 εκατομμυρίων ευρώ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Τραγωδία στην Εύβοια: Οκτώ οι νεκροί - Ταυτοποιήθηκε η σορός στον Κάλαμο, ανήκει στον 72χρονο αγνοούμενο

Τουρκική προκλητικότητα: Η Ελλάδα δεν θα δεχθεί κανέναν εκβιασμό, λέει το ΥΠΕΞ

Βερολίνο για Oruc Reis: Οι μονομερείς ενέργειες στέλνουν λάθος μήνυμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης