ΑΕΚ: Υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2025 ο Χατζηεμμανουήλ

ΑΕΚ: Υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2025 ο Χατζηεμμανουήλ

Το νέο επαγγελματικό του συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2025, υπέγραψε ο νεαρός γκολκίπερ, Βασίλης Χατζηεμμανουήλ

ypegrapse-mechri-to-2025-o-chatziemmanouil-denlarge
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, γνωστοποίησε πως ο 21χρονος τερματοφύλακας Βασίλης Χατζηεμμανουήλ, υπέγραψε το νέο του επαγγελματικό συμβόλαιο κι έτσι θα ενταχθεί στο τιμ των γκολκίπερ της πρώτης ομάδας και να ξεκινήσει προετοιμασία από το απόγευμα υπό τις οδηγίες του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη.

Αναλυτική η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μία μέρα μετά τα 21α γενέθλιά του ο διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες τερματοφύλακας της ομάδας μας, Βασίλης Χατζηεμμανουήλ, υπέγραψε το νέο επαγγελματικό του συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2025, προκειμένου να ενταχθεί στο τιμ των γκολκίπερ της πρώτης ομάδας και να ξεκινήσει προετοιμασία από το απόγευμα υπό τις οδηγίες του Χρυσόστομου Μιχαηλίδη.

Γεννημένος στις 9 Αυγούστου 1999 ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ αποτελεί γέννημα-θρέμμα των κιτρινόμαυρων Ακαδημιών περνώντας από όλες τις ομάδες νέων της ΑΕΚ. Το καλοκαίρι του 2018 υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με την ομάδα μας και δόθηκε δανεικός, πρώτα στους Αγίους Αναργύρους και πέρυσι στον Φωστήρα.

Βασίλη, χρόνια σου πολλά, με υγεία και κάθε επιτυχία στο επαγγελματικό σου ξεκίνημα στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ, με την οποία είσαι ταυτισμένος από το πρώτο βήμα της ποδοσφαιρικής σου καριέρας».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Τραγωδία στην Εύβοια: Οκτώ οι νεκροί - Ταυτοποιήθηκε η σορός στον Κάλαμο, ανήκει στον 72χρονο αγνοούμενο

Τουρκική προκλητικότητα: Η Ελλάδα δεν θα δεχθεί κανέναν εκβιασμό, λέει το ΥΠΕΞ

Βερολίνο για Oruc Reis: Οι μονομερείς ενέργειες στέλνουν λάθος μήνυμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης