Τσιμίκας: «Για τέσσερα χρόνια στη Λίβερπουλ, με 55.000 ευρώ την εβδομάδα», γράφει ο Guardian

Τσιμίκας: «Για τέσσερα χρόνια στη Λίβερπουλ, με 55.000 ευρώ την εβδομάδα», γράφει ο Guardian

Σύμφωνα με τον «Guardian» παίκτης της Λίβερπουλ πρέπει να θεωρείται ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος μετέβη στο Μέρσεϊσαϊντ, προκειμένου να υπογράψει ένα χρυσό τετραετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Αγγλίας

tsimikas3
Λεπτομέρειες για το χρυσό συμβόλαιο του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ έφερε στο φως ο «Guardian».

Συγκεκριμένα, από το βράδυ της Κυριακής ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται στο Λίβερπουλ για να ολοκληρώσει τη μεγάλη μεταγραφή στους πρωταθλητές Αγγλίας που έστειλαν ιδιωτικό αεροσκάφος στην Αθήνα για να τον παραλάβει. Το deal μεταξύ Ολυμπιακού και Λίβερπουλ αναμένεται να φτάσει ακόμη και στα 20 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους, για την κορυφαία μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας, ο Έλληνας αμυντικός θα «καρπώνεται» 55.000 ευρώ εβδομαδιαίως, δηλαδή περίπου 2.650.000 ευρώ το χρόνο.

Η αγγλική εφημερίδα  επισημαίνει ακόμα πως, πέρα από τη Λίβερπουλ, έντονο ενδιαφέρον έδειξε η Λέστερ του Μπρένταν Ρότζερς προκειμένου να αποτελέσει τον διάδοχο του Μπεν Τσίλγουελ που ετοιμάζεται για Τσέλσι. Επίσης, μέσα στη χρονιά, ο Τσιμίκας μπήκε στο στόχαστρο των Νις, Ίντερ και Νάπολι, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει η υπόθεση.

Τέλος, γίνεται αναφορά και στις φετινές συμμετοχές του νεαρού άσου με τον Ολυμπιακό, όπου αγωνίστηκε σε 46 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας μάλιστα και 7 ασίστ όντας από τους κορυφαίους της εκπληκτικής πορείας της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς σε Ελλάδα και Ευρώπη.


Ειδήσεις σήμερα: 

Τραγωδία στην Εύβοια: Οκτώ οι νεκροί - Ταυτοποιήθηκε η σορός στον Κάλαμο, ανήκει στον 72χρονο αγνοούμενο

Τουρκική προκλητικότητα: Η Ελλάδα δεν θα δεχθεί κανέναν εκβιασμό, λέει το ΥΠΕΞ

Βερολίνο για Oruc Reis: Οι μονομερείς ενέργειες στέλνουν λάθος μήνυμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης