Europa League: Πήραν το εισιτήριο για το Final-8 η Κοπεγχάγη και η Σαχτάρ Ντόνετσκ
Η Κοπεγχάγη ανέτρεψε το σκορ του πρώτου αγώνα και πήρε πανηγυρική πρόκριση στους «8» του Europa League, για πρώτη φορά στην ιστορία της - Πρόκριση και για τη Σαχτάρ επί της Βόλσφμπουργκ (5-1 συνολικό σκορ)
UPD:
Με εξαιρετική εμφάνιση και τριάρα, η Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα ανέτρεψε το σκορ του πρώτου αγώνα και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τους «8», εκεί που θα βρει τη «σίγουρη» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Κοπεγχάγη - Μπασάκσεχιρ 3-0
Μπορεί η επανέναρξη στο πρωτάθλημα να εξελίχθηκε σε αποτυχία, μένοντας 2η με 14 βαθμούς απόσταση από τη Μίντιλαντ, αλλά στην Ευρώπη η Κοπεγχάγη εμφανίστηκε επιβλητική.
Η ομάδα του αρχηγού, Κάρλος Ζέκα, δεν αποθαρρύνθηκε από το εις βάρος της σκορ του πρώτου αγώνα κόντρα στην πρωταθλήτρια Τουρκίας, Μπασάκσεχιρ (0-1) και μετά από ένα εξαιρετικό ματς στο «Telia Parken», πανηγύρισε το εισιτήριο για τους «8» του Europa League.
Από το 4ο λεπτό είχε ήδη ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου ματς στην Κωνσταντινούπολη, με τον Βιντ να ευστοχεί με κοντινή κεφαλιά, ενώ ο ίδιος ήταν που έδωσε προβάδισμα πρόκρισης με πέναλτι στο 52'. Το αποκορύφωμα ήρθε στο 62' με τον Φαλκ να κάνει το 3-0 με ωραία ατομική ενέργεια, δίνοντας έτσι την πρόκριση στους Δανούς, που θα αντιμετωπίσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά (νίκησε 5-0 τη Λίντσερ εκτός έδρας στο πρώτο ματς.
Σαχτάρ – Βόλφσμπουργκ 3-0
Πέρασε καιρός από τις 12 Μαρτίου και το πρώτο ραντεβού τους στη Γερμανία, αλλά όχι και η μεταξύ τους αγωνιστική διαφορά. Η αλήθεια είναι ότι η Σαχτάρ συνεχίζει στα προημιτελικά του Europa League, έχοντας ως σημαντική βάση το διπλό (1-2) , παίρνοντας όμως και την καθαρή νίκη με 3-0 εντός έδρας. Στη “Μέταλιστ Αρένα” η Βόλσφμπουργκ το προσπάθησε, μα δεν κατάφερε να στήσει μεγάλες φάσεις.
Οι Ουκρανοί είχαν καλύτερα τρεξίματα και ειδικά στο φινάλε χτύπησαν στην κόντρα, διαλύοντας την άμυνα των Γερμανών με τρία γκολ σε 4' λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία ευκαιρία, όταν στο 67' αποβλήθηκε ο Κοτσολάβα της Σαχτάρ, αλλά τρία λεπτά αργότερα συνέβη και σε εκείνους το ίδιο (Μπρουκς). Ο Ζούνιορ Μοράες χτύπησε δύο φορές (89', 90'+4'), με τον Κονοπλιάνκα να σκοράρει ενδιάμεσα (90'+1'). Οι Ουκρανοί περιμένουν τον νικητή του Ρέιντζερς – Λεβερκούζεν.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.