Ένα διαφορετικό χρώμα «ποντοπόρου ναυτιλίας» είχαν οι φετινοί 86οι πανελλήνιοι αγώνες κωπηλασίας που λήγουν σήμερα Κυριακή στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.
Το παρών έδωσε ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως Έλληνες πλοιοκτήτες, ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος. Η παρουσία του είχε να κάνει με την έντονη φιλανθρωπική του δράση και τη στήριξη των ανθρώπων του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου που εδρεύει στην Καστοριά.
Προς τιμήν του καπετάνιου σε ένα από τα σκάφη του Ομίλου δόθηκε το όνομά του και μάλιστα το σκάφος αυτό κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του στους Πανελλήνιους Αγώνες.
Τον καπετάν Παναγιώτη υποδέχθηκε το προεδρείο της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας προεξέχοντος του προέδρου Γιάννη Καρρά και του αντιπροέδρου Κωνσταντίνου Δίτσιου.
Ο καπετάν Παναγιώτης φανερά χαρούμενος αλλά και συγκινημένος από την υποδοχή, ιδιαίτερα των αθλητών, φωτογραφήθηκε μαζί τους και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το άθλημά τους.
Ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου, Ναούμ Μπούσης τον τίμησε για την προσφορά του. Οι αθλητές του ΝΟΜ ανερχόμενη δύναμη στην κωπηλασία ήταν από τους πρωταγωνιστές των αγώνων κερδίζοντας αρκετά μετάλλια. Προπονητές της ομάδας είναι ο Γιάννης Τσαλούχος και η Ιουλία Τσίντζου.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.