Παναθηναϊκός: Ξεκινούν ανανεώσεις στα διαρκείας, μείωση έως και 40%

Παναθηναϊκός: Ξεκινούν ανανεώσεις στα διαρκείας, μείωση έως και 40%

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι ξεκινούν οι ανανεώσεις στα εισιτήρια διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν, με τη μείωση των τιμών να φτάνει και στο 40%

pao_diarkeias
Μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με την παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα τη νέα σεζόν, αλλά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ξεκινάει τις ανανεώσεις στα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2020-21!

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα θα υπάρχει σημαντική μείωση στις τιμές που θα φτάνει και στο 40% , με την διοίκηση των «πρασίνων» να αναφέρει ότι «η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ξεκινάει μία νέα προσπάθεια και σε χρειάζεται δίπλα της!»

Και συνέχισε: «Πάρε τώρα το εισιτήριο διαρκείας σου και ενίσχυσε την προσπάθεια των δύο μεγάλων αρχηγών, Φραγκίσκου Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη. Στάσου στο πλευρό της αγαπημένης σου ομάδας! Η περίοδος ανανεώσεων θα διαρκέσει μέχρι τις 03/08/20.»

Να σημειωθεί, επίσης, ότι η σημαντική, αυτή, μείωση δεν αφορά μόνο τις ανανεώσεις, αλλά αφορά και την έκδοση νέων εισιτηρίων διαρκείας!

Συγκεκριμένα η «πράσινη» ΚΑΕ ανέφερε μέσω της Viva ότι «εν μέσω των πρωτοφανών στιγμών που ζούμε, η επόμενη αγωνιστική περίοδος εξακολουθεί να καλύπτεται από αβεβαιότητα ως προς το ζήτημα της προσέλευσης θεατών στις αγωνιστικές δραστηριότητες. Όμως, αφουγκραζόμενοι το άνευ προηγουμένου αίτημα όλων σας - το οποίο για ακόμη μια χρονιά αποδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο την αγάπη, την πίστη και την αφοσίωση των φιλάθλων μας στην ομάδα - να ενισχύσετε τη φετινή προσπάθεια, παρά την ισχυρή πιθανότητα διεξαγωγής των αθλητικών αναμετρήσεων χωρίς θεατές ή με περιορισμένη παρουσία θεατών, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας.

Για το λόγο αυτό, για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας παρουσιάζουν μείωση ως 40% σε σχέση με την περσινή περίοδο. Η μείωση αυτή έχει ισχύ τόσο για τις ανανεώσεις εισιτηρίων διαρκείας των παλαιών κατόχων όσο και για την έκδοση εισιτηρίων διαρκείας των νέων κατόχων. Η περίοδος ανανεώσεων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου θα διαρκέσει μέχρι τις 03/08/20. Στη συνέχεια, το σύνολο των εναπομεινασών θέσεων θα απελευθερωθεί και θα είναι διαθέσιμο για τους νέους κατόχους. Ευχή όλων μας είναι να περάσει σύντομα όλη αυτή η πρωτοφανής κατάσταση που βιώνουμε και να είμαστε όλοι στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας χωρίς περιορισμούς.»

Κλείσιμο
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τζόνι Ντεπ: Στο δικαστήριο φωτογραφίες που τράβηξε ο σωματοφύλακάς του μετά από φερόμενες επιθέσεις της Χερντ

Ο Βαρουφάκης απαντά στις καταγγελίες: Αν έχουν πρόβλημα με μένα φεύγω αν το αποφασίσει το 50% συν 1

Αγιά Σοφιά - Αρχιεπισκοπή Αμερικής: Πένθιμα οι καμπάνες, μεσίστιες οι σημαίες την 24η Ιουλίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης