Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Τετάρτης (15/7, 19:15) με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των play off ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός, με τον Πορτογάλο τεχνικό να προβαίνει σε εκτεταμένο ροτέισον.
Εκτός αποστολής έμειναν Σα, Γκιγέρμε, Καμαρά, Σεμέδο, Τσιμίκας, Σισέ, ώστε να γεμίσουν… μπαταρίες ενόψει της δύσκολης συνέχειας, ενώ δεν υπολογίζονται ούτε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση Σουντανί και Χριστοδουλόπουλος.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.