Premier League, Γουλβς-Έβερτον 3-0: Επιστροφή στις νίκες με τριάρα για τους «Λύκους»

Premier League, Γουλβς-Έβερτον 3-0: Επιστροφή στις νίκες με τριάρα για τους «Λύκους»

Η Γουλβς επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα με τον καλύτερο τρόπο στην Premier League, καθώς επικράτησε με 3-0 της Εβερτον, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής - Βασικός μετά από πέντε μήνες ο Ντάνιελ Ποντένσε

wolves
Η Γουλβς επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα με τον καλύτερο τρόπο στην Premier League, καθώς επικράτησε με 3-0 της Εβερτον, στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής. Βασικός μετά από πέντε μήνες ο Ντάνιελ Ποντένσε.

Wolves 3-0 Everton | All Goals & Highlight | HD


Η πρώτη καλή φάση, ήταν για τους γηπεδούχους. Μόλις στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος αγωνίστηκε στο βασικό σχήμα μετά από καιρό, πάτησε περιοχή, έκανε και το σουτ αλλά η προσπάθεια του εξουδετερώθηκε από τον Πίκφορντ.

Στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, οι «Λύκοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας. Στο 25’ ήρθε η μεγάλη ευκαιρία για την Γουλβς, με τον Ντάνιελ Ποντένσε.

Ο Πορτογάλος, μετά από ωραία ατομική ενέργεια, απέφυγε δύο αντιπάλους του, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ωστόσο ο πορτιέρε της Εβερτον του είπε «όχι». Ένα λεπτό αργότερα, ο Χιμένες θέλησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με ανάποδο ψαλίδι χωρίς αποτέλεσμα.

Κλείσιμο
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Γουλβς, κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Ποντένσε κέρδισε το πέναλτι, αν και φάνηκε πως ο Ντιν δεν τον μάρκαρε αντικανονικά και στη συνέχεια, την εκτέλεση ανέλαβε, ο Χιμένες ο οποίος ευστόχησε για το 1-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι «Λύκοι» κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα στην αναμέτρηση. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Νέτο, ο Νεντόνκερ με ωραία κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 και ουσιαστικά κλείδωσε την υπόθεση νίκης για την ομάδα του.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Γουλβς, Ποντένσε ήταν ο πιο δραστήριος για την ομάδα του. Στο 63ο λεπτό μάλιστα, λίγο έλειψε να πετύχει και το πρώτο του τέρμα με τους «Λύκους».

Ο 24χρονος άσος της Γουλβς, έκανε το σουτ από κοντινή απόσταση χωρίς όμως η μπάλα να του κάνει το χατίρι, καθώς είδε τον Πίκφορντ να την σταματάει πάνω στην γραμμή, με διπλή προσπάθεια.

Τελικά, το τρίτο τέρμα για τους γηπεδούχους ήρθε στο 74’, όταν ο Νέβες με υπέροχη μπαλιά έβγαλε για τον Ζότα, αυτός κοντρόλαρε με το στήθος και στη συνέχεια με το αριστερό «εκτέλεσε» τον Πίκφορντ, για το 3-0.

Πέντε λεπτά πριν το τέλος, οι «Λύκοι» άγγιξαν το τέταρτο τέρμα στο ματς. Ο Ζότα «σέρβιρε» έτοιμο γκολ σε κενή εστία, στον Τραορέ, αλλά ο Ισπανός μεσοεπιθετικός σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Το 3-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, μεταξύ των δύο ομάδων, με την Γουλβς να παραμένει στην έκτη θέση με 55 βαθμούς και να ελπίζει για την παραμονή της εκεί, ώστε να εξασφαλίσει την είσοδο της στην Ευρώπη.

Γουλβς: Πατρίσιο, Μπολί, Κοαντί, Σάις, Ντόχερτι, Νέβες, Ντεντόκερ, Κάστρο, Νέτο (55’ Ζότα), Ποντένσε (70’ Τραορέ), Χιμένες (77’ Μουτίνιο)

Έβερτον: Πίκφορντ, Ντινιέ, Μίνα (31’ Κόουλμαν), Κιν, Μπέινς (46’ Μπράνθγουαϊτ), Γουόλκοτ (55’ Μπέρναντ), Ντέιβις, Σίγκουρντσον, Γκόρντον (55’ Ιβόμπι), Κάρτερ-Λιούιν, Ριτσάλινσον (63’ Κιν)

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Αντετοκούνμπο: «Το σπίτι μου στην Ελλάδα ήταν μικρότερο από το δωμάτιό μου στο Ορλάντο»

Πέδρο Μαρτίνς: Ο άγνωστος αντιστάρ που σήκωσε τον Θρύλο

Βαλμπουενά: «Για την περηφάνια της φανέλας του Ολυμπιακού»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης