Μπουντεσλίγκα, Χάιντενχαϊμ- Βέρντερ 2-2: Σώθηκε με... θρίλερ η ομάδα της Βρέμης

Μπουντεσλίγκα, Χάιντενχαϊμ- Βέρντερ 2-2: Σώθηκε με... θρίλερ η ομάδα της Βρέμης

Το ματς πήρε... φωτιά στο 85', με τρία γκολ και οκτώ λεπτά καθυστερήσεις

verder
Τα… χρειάστηκε αλλά τα κατάφερε τελικά η Βέρντερ Βρέμης που ήρθε ισόπαλη με 2-2 στο Χάιντενχαϊμ, με την ομώνυμη ομάδα και κατάφερε σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα των μπαράζ για την παραμονή/άνοδο να ανανεώσει την παρουσία της στα «σαλόνια» της Bundesdliga και για τη νέα σεζόν.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με αυτογκόλ στο 3’, η ομάδα της Zweriteliga ισοφάρισε στο 85ο λεπτό με τον Κλάιντιστ, για να ακολουθήσει το 1-2 από τον Αουγκούστινσον στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και το τελικό 2-2 με πέναλτι ξανά από τον Κλάιντιστ, στο… 98’.

Η Βέρντερ ξεκίνησε… φουριόζα την αναμέτρηση και είναι χαρακτηριστικό πως πήρε «κεφάλι» στο σκορ μόλις στο 3’, όταν από την προσπάθεια του Τόιερκαουφ να διώξει, προ των Ρασίτσα και Σάρτζεντ, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της… ομάδας του!

Δείτε τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης: 

Heidenheim vs Werder Bremen 2-2 Highlights & All Goals (06/07/2020)


Κλείσιμο
Στο πρώτο 15λεπτο, οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι ενώ είχαν κι άλλες δύο καλές στιγμές για να σκοράρουν, με τους Ρασίτσα και Κλάασεν να μην τα καταφέρνουν ωστόσο.

Σταδιακά, η Χάιντενχαϊμ ισορρόπησε κάπως την κατάσταση, πήρε την κατοχή της μπάλας αλλά, πρακτικά, δεν μπόρεσε να γίνει ποτέ πραγματικά επικίνδυνη για την αντίπαλη άμυνα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-1…

Μέσα σε… ένα λεπτό, στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι γηπεδούχοι έφτιαξαν δύο φάσεις για να ισοφαρίσουν, με τον Σίμερ που πέρασε αλλαγή όμως να μην μπορεί να νικήσει τον Παβλένκα. Ενώ η έτερη αλλαγή του Φρανκ Σμιντ, ο Ότο έχασε μια ακόμα στο 48’, με κεφαλιά εξ επαφής!

Λίγο αργότερα και μέχρι τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ήταν η σειρά της Βέρντερ να επισκεφτεί με αξιώσεις… εις τριπλούν τα καρέ του Κέβιν Μίλερ, αλλά τους Οσάκο, Αουγκούστινσον και Σάρτζεντ να μην στέλνουν τη μπάλα στα δίχτυα για να «καθαρίσουν» την υπόθεση νίκη και μαζί την παραμονή.

Ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε στη συνέχεια, για να μπούμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου τα αίματα… άναψαν και πάλι.

Με την ομάδα του γερμανικού Βορρά να χάνει μια ακόμα ευκαιρία, με τον Κλάασεν στο 82’, να… τιμωρείται από την Χάιντενχαϊμ, που ισοφάρισε σε 1-1 με τον Κλάιντιστ τρία λεπτά μετά, ενώ Έγκεσταϊν και Γκρος «σπατάλησαν» τις δικές τους φάσεις στο 87’ και στο 88’ αντίστοιχα…

Τελικά, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Βέρντερ πέτυχε το γκολ-παραμονής, με τον Μπάρτελς να κλέβει την μπάλα από τον… μοιραίο Τόιερκαουφ να πασάρει στον επερχόμενο Αουγκούστινσον κι εκείνον να κάνει το 1-2!

Ενώ το πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι στο… 97’, από αγκωνιά του Γκέμπρεσελασιε στον Μορ και μετέτρεψε σε γκολ ο Κλάιντινστ στο αμέσως επόμενο λεπτό δεν έφτανε για κάτι περισσότερο από το τελικό 2-2.

Πηγή: www.sportfm.gr

Ειδήσεις σήμερα

Super League 1 play out, Λάρισα-Πανιώνιος 0-0: Όρθιοι και με δέκα παίκτες οι κυανέρυθροι

Super League 1 play out, Λαμία-Ξάνθη 0-0: Ανίκανοι να κερδίσουν οι Θρακιώτες

Super League play out, Ατρόμητος-Παναιτωλικός 2-2: Ένας 17χρονος τον κράτησε όρθιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης