Super League 1 play out, Λαμία-Ξάνθη 0-0: Ανίκανοι να κερδίσουν οι Θρακιώτες

Super League 1 play out, Λαμία-Ξάνθη 0-0: Ανίκανοι να κερδίσουν οι Θρακιώτες

Η Ξάνθη έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 28', έχασε ένα... τσουβάλι ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει την Λαμία (0-0) και να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα παραμονής στην Super League 1!

5109033
Η Ξάνθη ήταν καλύτερη της Λαμίας και με φάσεις για γκολ, όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το αριθμητικό της πλεονέκτημα καθώς ο νεαρός Βλαχομήτρος είδε κόκκινη στο 29'. Το τελικό 0-0 δεδομένα δεν ήταν καλή εξέλιξη για τους Ακρίτες από αγωνιστικής και βαθμολογικής πλευράς.

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ
Η Λαμία είχε τον Επασί στο τέρμα, τους Σκόνδρα, Τζανετόπουλο, Βύντρα, Βάντερσον στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Μπεχαράνο, Μπουλούλη στον άξονα, τους Ρόμανιτς, Σάλιακας στα άκρα και τους Καραμάνο & Βλαχομήτρο επιθετικό δίδυμο (ο Καραμάνος πιο προωθημένος αλλά εναλάσσονταν).

Η Ξάνθη είχε τον Αμπάντ κάτω από τα γκολπόστ, τους Μπαξεβανίδη, Λισγάρα, Καρασαλίδη, Κασάδο στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Μουλέν, Τερκί, Κοβάσεβτς στον άξονα, τους Ντε Αμορίμ. Στάρτζεον στα άκρα και τον Φοσέ προωθημένο.

ΠΙΟ ΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΞΑΝΘΗ, ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΔΕΚΑ Η ΛΑΜΙΑ
Στο α' μέρος η Ξάνθη ήταν περισσότερο κινητική και είχε φάσεις όπως με το σουτ του Ντε Αμορίμ και την κεφαλιά του Λισγάρα. Στο 29' ήρθε σωστά η 2η κίτρινη και η αποβολή του Βλαχομήτρου για πάτημα στον Κασάδο. Στην συνέχεια παρά την πίεση της Ξάνθης πάντως το ματς έμεινε στο 0-0.

ΤΡΑΓΙΚΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΞΑΝΘΗ
Κλείσιμο
Το β' μέρος για μεγάλο διάστημα δεν μας έκανε... σοφότερους από καμία άποψη. Τραγικό ματς με την Ξάνθη να έχει φανερή αδυναμία στο να ανοίξει σωστά την αντίπαλη άμυνα. Προς το τέλος του αγώνα όμως η Ξάνθη αύξησε την πίεσή της και έβγαλε κάποιες φάσεις με Τερκί στο 84', Κασάδο με κεφαλιά στο 85' και πάλι τον Κασάδο στο 88' που δεν... τσίμπησε την μπάλα για να βρει δίχτυα από κοντά.

MVP: Δεν υπάρχει παίκτης που να έκανε ματσάρα στο Λαμία - Ξάνθη. Κανένας που να ξεχώρισε παραπάνω.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ο Επασί και η άμυνα της Λαμίας. Με καλό αγωνιστικό πρόσωπο στην πιο μεγάλη διάρκεια του αγώνα.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Οι μεσοεπιθετικοί της Ξάνθης. Ακόμα και με δέκα απέναντι στην Λαμία δεν είχαν καλή και πειστική εικόνα.

Η ΓΚΑΦΑ: Ανήκει στον Βλαχομήτρο. Ο νεαρός άφησε νωρίς την ομάδα του με 10 παίκτες.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Σωστή η αποβολή του Βλαχομήτρου αλλά λανθασμένα δεν αποβάλλεται με 2η κίτρινη ο Λισγάρας. Σε φάση του α' μέρους ίσως να υπάρχει παράβαση του Βάντερσον πάνω στον Τερκί (πέναλτι) ενώ δεν υπήρχε καμία παράβαση στην φάση που ζήτησε ο Στάρτζεον και ορθά είδε κίτρινη για θέατρο.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Αποτυχία της Ξάνθης ότι δεν κέρδισε αυτό το ματς αν και ανώτερη και με παίκτη παραπάνω από το 29' και μετά. Καλή η αμυντική τακτική της Λαμίας σε μεγάλο διάστημα.

Οι 11 της Λαμίας: Επασί, Βάντερσον, Σκόνδρας, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Ρόμανιτς, Μπεχαράνο, Μπουλούλης (89' Πλιάτσικας), Καραμάνος (81' Ασίγκμπα), Βλαχομήτρος και Σάλιακας (58' Βασιλόγιαννης).

Οι 11 της Ξάνθης: Αμπάντ, Ντε Αμορίμ, Κοβάτσεβιτς (46' Γκαργκαλατζίδης), Στάρτζεον (62' Τζουρίτσκοβιτς), Φοσέ (62' Κάστρο), Μουλέν, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Τερκί (88' Φασίδης), Καρασαλίδης (77' Σόσα) και Κασάδο.


Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης