Serie A: Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής των φιλάθλων από φέτος στα γήπεδα κατά 25%

Serie A: Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής των φιλάθλων από φέτος στα γήπεδα κατά 25%

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ιταλικής Ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ανοίξουν και πάλι τα γήπεδα για το κοινό στο 25% της χωρητικότητάς τους

italiaaa
Εντείνονται οι εργασίες της ιταλικής Ομοσπονδίας για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα, ενόψει της νέας σεζόν ή ακόμη και αυτής που διανύουμε.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γκαμπριέλε Γκραβίνα, τα μέλη της ιταλικής Ομοσπονδίας εξετάζουν τον τρόπο με τον οποίον μπορούν να ανοίξουν ξανά τα γήπεδα της Serie A για το κοινό, σε πρώτη φάση κατά 25% της χωρητικότητας για να εναρμονίζονται με τους κανόνες του social-distancing.

«Δουλεύουμε με γνώμονα την επιστροφή των φιλάθλων στην εμπειρία του ποδοσφαίρου από κοντά. Επεξεργαζόμαστε τα ποσοστά. Μέχρι σήμερα, σκεφτόμαστε κυρίως το 25%. Το πρόβλημα έγκειται στο να διαχειριστούμε τις ροές επισκεπών. Θα είμαστε έτοιμοι να ελέγξουμε τις διαδικασίες μόλις λάβουμε το ‘’πράσινο φως’’ από την κυβέρνηση να ανοίξουν ξανά τα γήπεδα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ομοσπονδιακού επικεφαλής.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Στην Μπαρτσελόνα ο Γιασικεβίτσιους - Έκλεισε το deal

Ρώσος διαιτητής στον αγώνα Άρης-ΑΕΚ

Αντίστροφη μέτρηση για το «57ο Ράλλυ Αιγαίου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης