Serie A, Ίντερ – Σασουόλο 3-3: Πατατράκ στο 89' και Σκουντέτο τέλος

Serie A, Ίντερ – Σασουόλο 3-3: Πατατράκ στο 89' και Σκουντέτο τέλος

Η Ιντερ έκανε ανατροπή, προηγήθηκε 3-2 στο 86', για να δεχτεί στο φινάλε το 3-3 από τη Σασουόλο και να ξεμείνει στο 8 από την κορυφή, αποχαιρετώντας ουσιαστικά τις πιθανότητες τίτλου στη Serie A

inter
Η κάμερα έπιασε στο τέλος του αγώνα το πρόσωπο του Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός τεχνικός ήταν αποσβολωμένος και κοιτούσε στο υπερπέραν. Βασικά δεν μπορούσε να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη στην ομάδα του και πώς άφησε να της ξεφύγει αυτή η τόσο πολύτιμη νίκη. Το 3-3 της Ιντερ με τη Σασουόλο ουσιαστικά έβαλε και τέλος στις όποιες ρεαλιστικές ελπίδες είχε για να φτάσει στο Σκουντέτο.

Inter - Sassuolo 3-3 Highlights 24/06/2020 HD


Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στην αντεπίθεση με πλασέ του Καπούτο (14'), αλλά ο Λουκάκου που με πέναλτι (41') έφτασε τα 19 γκολ στο πρωτάθλημα (σ.σ.: ρεκόρ τα 25 με την Εβερτον) και ο Μπιράγκι (45'+1') έπειτα από ωραίους συνδυασμούς, έκαναν την ανατροπή. Στο 62' ο Γκαλιαρντίνι έχασε από μισό μέτρο την πιο απίθανη ευκαιρία της σεζόν και η Σασουόλο ισοφάρισε στο 81' με πέναλτι του Μπεράρντι.

Κλείσιμο
Οι Νερατζούρι βρήκαν τον τρόπο με εξ επαφής προβολή του Μπόρχα Βαλέρο (86') και πίστεψαν ότι καθάρισαν. Ωστόσο, η άμυνά τους κοιμήθηκε στο 89' και ο Μανιάνι ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο σε κενή εστία. Η ισοπαλία αυτή την άφησε στο -8 από την κορυφή και πλέον δεν υπάρχει βαθμολογικός στόχος για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Ιντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Ρανόκια (54' Ντε Φράι), Μπιράγκι (75' Γιανγκ), Σκρίνιαρ, Μπαστόνι, Μπόρχα Βαλέρο, Ερικσεν (62' Αζούμ), Μόουζες (75' Καντρέβα), Γκαλιαρντίνι, Αλέξις Σάντσες (62' Λαουτάρο Μαρτίνες), Λουκάκου

Σασουόλο (Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι): Κονσίλι, Κίρικες, Φεράρι, Ροτζέριο (46' Κυριακόπουλος), Μούλντουρ, Μαλιανέλι (58' Λοκατέλι), Ντούριτσιτς, Ομπιάνγκ, Μπογκά (67' Χαρασλίν), Καπούτο (58' Ντεφρέλ), Μπεράρντι.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Σάμπυ Μιωνής έχει και άλλες αποδείξεις στα χέρια του, λέει ο δικηγόρος του

Από την Zeus & Dione και την Endeavor αποχωρεί η Μαρέβα Μητσοτάκη

Σταϊκούρας (ΘΕΜΑ 104,6): Νέα μέτρα στήριξης όπου χρειαστεί - Ξεμπλοκάρουν οι εκταμιεύσεις από τράπεζες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης