Super League 1: Επίσημα νέος πρόεδρος ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης
Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης εκλέχτηκε νέος πρόεδρος της Super League για τη σεζόν 2020-21 με ψήφους 8-5
Όπως αναμένονταν ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης είναι ο εκλεκτός της πλειοψηφίας των ομάδων τηςΣούπερ Λίγκας και ο νέος πρόεδρος του συνεταιρισμού, καθώς εκλέχθηκε με ψήφους 8-5 και με τον Αστέρα Τρίπολης να προτιμά το λευκό!
Την υποψηφιότητα του αντιπροέδρου του «τριφυλλιού» εκτός από τον Παναθηναϊκό(O Γιάννης Αλαφούζος μετά από 5 χρόνια βρέθηκε στη Λίγκα) στήριξαν ακόμη ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός, η Ξάνθη, η Λαμία και ο Βόλος. Από την άλλη ο Αλέξης Κούγιας πήρε τις ψήφους της ομάδας του, της ΑΕΛ αλλά και του Ολυμπιακού, του Άρη, του Πανιωνίου και του Ατρομήτου.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.