ΑΕΚ: Προς παραμονή για ακόμα ένα μήνα Τσιγκρίνσκι, Χουλτ και Κλωναρίδης
Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκιαναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ τουλάχιστον ως το τέλος Ιουλίου - Εκτός απροόπτου το ίδιο πρόκειται να συμβεί και με τους Χουλτ και Κλωναρίδη
Το συμβόλαιο του Τσιγκρίνσκι στην Ένωση ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και εκκρεμούσε το θέμα της επέκτασής του για ακόμα ένα μήνα προκειμένου ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός να έχει τη δυνατότητα να ολοκληρώσει τη σεζόν με την ΑΕΚ. Κάτι ιδιαίτερα σημαντικό έπειτα και από το τέλος του Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος τέθηκε εκτός ομάδας.
ΑΕΚ και Τσιγκρίνσκι βρίσκονται σε καλό δρόμο για την ανανέωση του συμβολαίου του για αυτό το χρονικό διάστημα, δηλαδή ως τα τέλη του Ιουλίου. Έτσι αν όλα πάνε καλά ο 33χρονος στόπερ θα παραμείνει στο δυναμικό της ΑΕΚ τουλάχιστον μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν.
Εκτός απροόπτου, κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί τόσο με τονΝίκλας Χουλτ, όσο και με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη προκειμένου και αυτοί να είναι διαθέσιμοι μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν. Όπως και στην περίπτωση του Τσιγκρίνσκι, το συμβόλαιο αμφότερων ολοκληρώνεται στις 30/6. Οριστική συμφωνία δεν υπάρχει, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο Μάσιμο Καρέρα αναμένεται να υπολογίζει και στους τρεις μέχρι το τέλος της σεζόν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικά για την περίπτωση του «Τσίγκρι», στην Ένωση υπάρχει διάθεση και για την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα μία σεζόν προκειμένου ο έμπειρος στόπερ να συνεχίσει στους κιτρινόμαυρους και του χρόνου.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.