Την απόφαση να αποχωρήσει από τον πάγκο τηςΦενέρμπαχτσε έχει πάρει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπως αναφέρει η σερβική Sport Novosti.
Σήμερα είναι προγραμματισμένο το ραντεβού του Σέρβου τεχνικού με τον πρόεδρο του κλαμπ, Αλί Κοτς, αλλά οι συμπατριώτες του αναφέρουν πως έχει αποφασίσει να μην συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία.
Μάλιστα σημειώνουν πως ο λόγος δεν είναι οικονομικός και δεν σχετίζεται με την μείωση στις απολαβές του και το μπάτζετ της ομάδας που θα του πρότεινε η διοίκηση, αλλά στην επιθυμία του να ξεκουραστεί.
Υπενθυμίζεται πως ο Ομπράντοβιτς είχε απουσιάσει για έναν χρόνο από τους πάγκους και το 2012/13, μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και προτού συμφωνήσει με την Φενέρ.
Το σερβικό Μέσο πάντως κρατά μια πισινή μήπως και μεταπειστεί ο «Ζοτς» στο ραντεβού με τον πρόεδρο της Φενέρ. Σε κάθε περίπτωση, ενδεχόμενη αποχώρησή του θα ανοίξει διάπλατα το δρόμο για την επιστροφή του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.