Κύπελλο Γερμανίας, Μπάγερν - Άιντραχτ 2-1: Με Λεβαντόφσκι οδηγό πάει τελικό
Οι Βαυαροί θ’ αντιμετωπίσουν την Μπάγερ Λεβερκούζεν στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, αφού με ένα γκολ του Λεβαντόφσκι στο 75’ πήρε τη νίκη 2-1 απέναντι στην Άιντραχτ
Παρότι συνάντησε δυσκολίες η Μπάγερν προκρίθηκε απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 2-1 και έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, για 3η συνεχόμενη χρονιά και για τέταρτη στα τελευταία πέντε χρόνια.
Οι Βαυαροί θέλησαν να καθαρίσουν το παιχνίδι από το ξεκίνημα, με τον Μίλερ στο 6’ και τον Λεβαντόφσκι στο 8’, ωστόσο ήρθε το γκολ στο 15ο λεπτό με μια ακόμα ασίστ από τον Μίλερ και κεφαλιά ψαράκι του Πέρισιτς. Στο 31’ ο Κομάν έχασε μια σημαντική ευκαιρία μπροστά από την εστία.
Στην επανάληψη η προσπάθεια του Κίμιχ, θα σταματήσει στον Τραπ στο 52ο λεπτό, αλλά στο 69ο ο Ντα Κόστα ισοφάρισε σε 1-1. Στο 75’ μετά από συνδυασμό των Ντέιβις, Κίμιχ, Λεβαντόφσκι έγινε το 2-1 αφού έγινε και εξέταση var, για να πάρει η Μπάγερν την πρόκριση.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.