Ενημερώθηκαν οι παίκτες του Άρη για τις μειώσεις συμβολαίων

Ενημερώθηκαν οι παίκτες του Άρη για τις μειώσεις συμβολαίων

Χαρακτήρα ενημέρωσης είχε η συνάντηση του Άγγελου Χαριστέα με τους ποδοσφαιριστές του Άρη καθώς αύριο (3/6) θα γίνουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με όλους πριν σταλούν εγγράφως οι προτάσεις της ΠΑΕ

aris
Η συνάντηση μεταξύ του ποδοσφαιρικού διευθυντή της ΠΑΕ, Άγγελου Χαριστέα, με τους ποδοσφαιριστές, παρουσία και οικονομικού διευθυντή της εταιρίας, Αγησίλαος Τουμαζάτου, πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα στο «Κλ. Βικελίδης». Στη διάρκεια αυτής σκιαγραφήθηκε η κατάσταση που διαμορφώθηκε (σε οικονομικό επίπεδο) λόγω του κορωνοϊού.

Προσεγγίστηκε το επίπεδο της ζημίας που υπέστη η ΠΑΕ Άρης στο διάστημα παύσης κάθε δραστηριότητας, αλλά και σ’ αυτή που «έρχεται» με τη διεξαγωγή όλων των εντός έδρας αγώνων (σ. πέντε για τα Playoffs του Πρωταθλήματος κι ένας απέναντι στην ΑΕΚ στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας). Αυτή η ζημία προσδιορίζεται σ’ ένα ποσό που αγγίζει τα 1.5 εκατομμύρια ευρώ, δίχως να υπολογίζονται οι καθυστερήσεις πληρωμών από εμπορικούς συνεργάτης της ΠΑΕ.

Ο Άγγελος Χαριστέας προανήγγειλε μειώσεις των συμβολαίων – σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr αυτή θα είναι περί του 15%, θα αγγίζει τα χαμηλά συμβόλαια (από 70.000 ευρώ και κάτω) – και ζήτησε την κατανόηση αλλά και τον συμβιβασμό όλων των παικτών στα νέα δεδομένα. Η διαδικασία περιλαμβάνει κατ’ ιδίαν συναντήσεις του κ. Τουμαζάτου με όλους τους παίκτες στη διάρκεια της αυριανής (3/6) κι εφόσον επιτευχθούν συμφωνίες με όλους τους παίκτες, οι προτάσεις θα διατυπωθούν και γραπτώς ούτως ώστε να γίνουν οι αναπροσαρμογές των συμβολαίων.

Σημειώθηκε επίσης ότι εφόσον η ομάδα πετύχει τον στόχο της (κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας) δεν θα υπάρξει καμία μείωση συμβολαίου, παρά τα οικονομικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βλαχοδήμος: «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα»

Κλοπ: «Μου έχει λείψει απίστευτα το ποδόσφαιρο»

Παναθηναϊκός: Επιμένουν οι Ισπανοί για συμφωνία Καλάθη με Μπαρτσελόνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης