Πέντε ομάδες της Premier League «παλεύουν» για την υπογραφή του Κουτίνιο
Η... μισή Premier ενδιαφέρεται για τονΦιλίπε Κουτίνιοενόψει του καλοκαιριού, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να έχει να επιλέξει ανάμεσα σε πέντε συλλόγους από το κορυφαίο επίπεδο
Μήλον της έριδος για τα βαριά ονόματα της Premier League αποτελεί ο Φιλίπε Κουτίνιο ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.
Ο Βραζιλιάνος πρώην μέσος της Λίβερπουλ ψάχνει την πρόταση από το Νησί που θα του επιτρέψει να τελειώσει τη μαρτυρική θητεία του στην Μπαρτσελόνα και με δεδομένο πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στους Reds, τα αγγλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για πολιορκία πέντε ομάδων με στόχο την απόκτησή του:
Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Λέστερ και Νιουκάστλ φέρονται οι έντονα ενδιαφερόμενοι για να υπογράψουν τον 28χρονο σταρ, οι οποίοι βέβαια θα κληθούν να σπάσουν τα ταμεία τους για να τον κάνουν δικό τους.
Όπως αναφέρουν δημοσιέυματα στην Ισπανία, ο Κουτίνιο κοστολογείται άνω των 100 εκατ. ευρώ, σε ένα ιδιαίτερο μεταγραφικό παζάρι που δύσκολα θα σπάσει το φράγμα των εννιαψήφιων τιμών για αγορές.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.