Γιατί ο πρόεδρος της UEFA δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια;

Γιατί ο πρόεδρος της UEFA δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια;

Συνέντευξη του Αλεξάντερ Τσέφεριν στον Guardian

ceferin
Η UEFA σκοπεύει να ολοκληρώσει τη σεζόν 2019-20 έως τον Αύγουστο, συμπεριλαμβανομένων των διοργανώσεων του Champions League και του Europa League.

Ο Τσέφεριν αποκάλυψε τις πολλές αλλαγές οι οποίες προκύπτουν στα πρωταθλήματα, λόγω της πανδημίας, ενώ παράλληλα τόνισε πως όποιος δεν ακολουθήσει τους κανόνες θα τιμωρείται και παραδέχθηκε οτι καθημερινά έχει ατελειώτες συσκέψεις ενώ ο ίδιος κοιμάται ελάχιστα έχοντας την αγωνία για την επόμενη μέρα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

«Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ανέκαθεν αναφερόταν αυτή η ημερομηνία ως σύσταση, που διατυπώθηκε ανεπίσημα. Υπάρχουν τόσες πολλές πληροφορίες και τόσα πολλά θέματα που αφορούν το καλεντάρι. Τόσα εκατομμύρια και εκατομμύρια, δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, που θα χάσουμε» δήλωσε ο διοικητικός ηγέτης της UEFA στον Guardian.

«Είναι τότε δύσκολο να κοιμηθείς τη νύχτα. Θα ήσουν ανεύθυνος αν μπορούσες να κοιμηθείς αμέσως. Η κατάσταση για την UEFA δεν είναι τόσο ανησυχητική, δεν βρισκόμαστε σε επικίνδυνη κατάσταση, αλλά εξακολουθούμε να νοιαζόμαστε για τους συλλόγους και τα πρωταθλήματα και τους ενδιαφερόμενους, οπότε είναι πολλή δουλειά.

Εάν δεν ακολουθούν τους κανόνες, θα τιμωρούνται πάντα, αλλά φυσικά σκεφτόμαστε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τους κανονισμούς μας. Αυτό δεν θα συμβεί πολύ σύντομα, αλλά σκεφτόμαστε να βελτιώσουμε το FFP, να το εκσυγχρονίσουμε και να κάνουμε κάτι περισσότερο για την ανταγωνιστική ισορροπία. Εξετάζουμε επίσης κάποιο είδος φόρου πολυτελείας, εάν είναι δυνατόν».


Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα: 

Ντρογκμπά: «Σχεδόν είχα βάλει τα κλάματα πριν το γκολ στον τελικό»!

Χόρας Γκραντ για Last Dance: «Δήθεν ντοκιμαντέρ με πολλά ψέματα - Θα έσπαγα στο ξύλο τον Τζόρνταν»

Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ ο «αλμυρός» Ντικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης