Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που δεν άκουσαν ποτέ τις φωνές του

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που δεν άκουσαν ποτέ τις φωνές του

Στα αποδυτήρια της Γιουνάιτεντ τα σκηνικά με τις φωνές του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον προς τους παίκτες του έχουν  μείνει στην ιστορία, ωστόσο, υπήρξαν τέσσερις ποδοσφαιριστές που ουδέποτε άκουσαν σε τόσο έντονο ύφος κάποιο παράπονο του Σκωτσέζου!

ManU
Ο Ράιαν Γκιγκς έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη για εκείνους που είχαν αποφύγει το... "πιστολάκι για τα μαλλιά", όπως χαρακτηριζόταν ο τρόπος με τον οποίο ο θρυλικός πρώην προπονητής και πολυνίκης με τους «κόκκινους διαβόλους» εξέφραζε προς τους ποδοσφαιριστές του όλα τα παράπονα που είχε από την εμφάνισή τους στα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Οι Ερίκ Καντονά, Μπράιαν Ρόμπσον, Ρόι Κιν και Κριστιάνο Ρονάλντο δεν τον είχαν ακούσει ποτέ να τους φωνάζει. Όσα έκαναν στο γήπεδο, ήταν πράγματα που ο Σερ Άλεξ αντιλαμβανόταν ότι αποτελούσαν αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας και δεν χρειαζόταν να τους πει κάτι.

Βέβαια, υπήρξαν και παιχνίδια που για παράδειγμα ο Καντονά δεν έκανε απολύτως τίποτα στο γήπεδο, δεν σκόραρε, δεν έτρεχε και ο Σερ Άλεξ σκεφτόταν ότι έπρεπε να του το πει αυτό στ' αποδυτήρια, αλλά ταυτόχρονα ήξερε ότι στο αμέσως επόμενο ματς θα έκανε κάτι καλό...» ανέφερε ο Γκιγκς στο beIN Sports.

Πηγή:www.gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Ο βουρκωμένος Τζόρνταν εξηγεί γιατί ήταν... τύραννος ως συμπαίκτης

Ο Γκιγκς πρότεινε... και οι «μπέμπηδες» πρόσφεραν 23 εκατ. για τον Τζο Ρόντον

Απολαυστικός Λόπες για Ολιβέιρα: «Όταν άρχισε να μου μιλάει, ξεκίνησε και να σκοράρει»!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης