Ισπανία: Παίκτης της Κάντιθ αρνήθηκε να κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό
Αρνήθηκε να παρουσιαστεί στην «πρώτη» της Κάντιθ κι ως εκ τούτου να υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό ο Ραφαέλ Χιμένεθ, που είχε… προειδοποιήσει πάντως για την απόφασή του αυτή
Ο Ραφαέλ Χιμένεθ δεν παρουσιάστηκε σήμερα (06/05) στην πρώτη συγκέντρωση της Κάντιθ, μετά το lockdown, όπου όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορωνοϊό.
Ο 26χρονος αμυντικός ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής σε όλο το ισπανικό ποδόσφαιρο που αρνήθηκε να «επιστρέψει», ωστόσο είχε τονίσει από τον περασμένο μήνα στον ραδιοφωνικό σταθμό «COPE» για τις… προθέσεις του.
«Δεν θα επιστρέψω στο γήπεδο όσο υπάρχει ελάχιστος κίνδυνος. Αν πρέπει να σταματήσω εξαιτίας αυτού, θα το κάνω», είχε πει τότε ο Χιμένεθ.
Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, η διοίκηση της -πρωτοπόρου στη Segunda Division- Κάντιθ, θα πραγματοποιήσει αύριο συνάντηση μαζί του για να τον μεταπείσει και να ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας της Ανδαλουσίας, αφού περάσει τα τεστ για τον κορωνοϊό.
Ωστόσο, ο ίδιος ο Ισπανός άσος σε πρώτη φάση μοιάζει... ανένδοτος!
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.