Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: «Αν δεν συμφωνήσουμε στα ουδέτερα γήπεδα, η σεζόν θα χαθεί»

Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: «Αν δεν συμφωνήσουμε στα ουδέτερα γήπεδα, η σεζόν θα χαθεί»

Οι αντιδράσεις από τις ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό, στο ενδεχόμενο να αγωνιστούν σε ουδέτερες έδρες, έχουν θέσει ξανά σε κίνδυνο την Premier League που προσπαθεί να βρει τρόπο να ξεκινήσει ξανά μετά την πανδημία του κορωνοϊού

premier_break_08062018
Την Κυριακή ο Μπόρις Τζόνσον αναμένεται να απευθυνθεί με διάγγελμα στον βρετανικό λαό και τη Δευτέρα οι ομάδες της Premier League θα κληθούν να αποφασίσουν τι θα κάνουν τελικά με το πρωτάθλημα το οποίο παραμένει στον αέρα.

Στην προηγούμενη τηλεδιάσκεψη είχε αποφασιστεί ομόφωνα η συνέχιση της σεζόν, ωστόσο το σχέδιο που έχει ετοιμαστεί και θέλει τους 92 εναπομείναντες αγώνες να διεξάγονται σε ουδέτερα γήπεδα έχει προκαλέσει νέα προβλήματα.

Οι ομάδες που εμπλέκονται στη μάχη του υποβιβασμού προβάλλουν νέες αντιδράσεις και ουσιαστικά εκβιάζουν λέγοντας ότι «θα πούμε ναι στα ουδέτερα γήπεδα εφόσον δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα».

Αυτήν την προοπτική δεν θέλει να την σκέφτεται η Premier League, αλλά αν οι συγκεκριμένες ομάδες επιμείνουν σ' αυτή τη θέση τότε το πρωτάθλημα κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα όπως παραδέχθηκε ο διευθυντής της ένωσης προπονητών.

«Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος σ' αυτήν την περίπτωση. Κι αν τελικά η ψηφοφορία απορρίψει τη διεξαγωγή των αγώνων σε ουδέτερη έδρα τότε νομίζω ότι θα οδηγηθούμε σε ακύρωση της σεζόν», είπε ο Ρίτσαρντ Μπίβαν στο ραδιόφωνο του BBC.

«Η Κυβέρνηση θα καταστήσει σαφές ότι οι αγώνες σε γήπεδα που βρίσκονται σε πυκνοκατοικημένες περιοχές θέτουν σε κίνδυνο την τήρηση των μέτρων, οπότε είναι επιτακτική η ανάγκη για να προκύψει συμφωνία για ουδέτερες έδρες», συμπλήρωσε ο Μπίβαν.

Ειδήσεις σήμερα:

Serie A: «Σύσκεψη κορυφής για την επιστροφή στη δράση»

Last Dance: «Με ενόχλησαν όσα είπε ο Τζόρνταν για τα πάρτι κοκαΐνης στους Μπουλς»

Bundesliga: Η Μέρκελ βάζει φρένο στην επανέναρξη

Διεθνής Αλγερινός ποδοσφαιριστής συνελήφθη για δημόσιο... αυνανισμό!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης