Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Σκέψεις να μειωθεί ο χρόνος των αγώνων στην επανέναρξη της Premier League

Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Σκέψεις να μειωθεί ο χρόνος των αγώνων στην επανέναρξη της Premier League

Έριξε... βόμβα ο γενικός διευθυντής της ένωσης επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, Γκόρντον Τέιλορ, αναφέροντας πως υπάρχουν σκέψεις να μειωθεί το 90λεπτο στα ματς της επιστροφής της Premier League

PremierLeague
Σκέψεις ακόμη και να αλλάξουν ορισμένοι κανονισμοί του ποδοσφαίρου για να επιτευχθεί η επανέναρξη, υπάρχουν στην Premier League.

Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να είχε ακουστεί πως ίσως αυξηθεί ο αριθμός των αλλαγών κατά τη διάρκεια του 90λεπτου, ώστε να μην... σκάσουν οι παίκτες από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ωστόσο ο Γκόρντον Τέιλορ έριξε «βόμβα» και με μία ακόμη σκέψη που υπάρχει.

Όπως υποστήριξε ο γενικός διευθυντής της ένωσης επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, υπάρχει σκέψη να μειωθεί η διάρκεια του 90λεπτου στα ματς της επιστροφής της Premier League. Στόχος, να μην καταπονηθούν οι παίκτες αλλά να μειώσουν και τη διάρκεια της επαφής, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια για τους συμμετέχοντες.

Το αν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο παραμένει άγνωστο, αλλά περισσότερες πληροφορίες θα υπάρξουν την ερχόμενη Παρασκευή στη νέα τηλεδιάσκεψη της Premier League και ίσως αποφασιστεί η επανέναρξη εντός του Ιουνίου.

Πηγή:www.sport-fm.gr


Ειδήσεις σήμερα: 

Reuters: «Ξεκινάει πιθανότατα στις 15 Μαΐου η Bundesliga»

Η La Liga περιμένει 25-30 κρούσματα από τα τεστ

Σπανταφόρα: «Θα κάνω τα πάντα για να ξεκινήσει η Serie A»

Νέες κατηγορίες για Πιτίνο από το NCAA
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης