Διεθνής Αλγερινός ποδοσφαιριστής συνελήφθη για δημόσιο... αυνανισμό!

Διεθνής Αλγερινός ποδοσφαιριστής συνελήφθη για δημόσιο... αυνανισμό!

Σύμφωνα με το AFP ο Φαρίντ Ελ Μελαλί της Ανζέ, που αγωνίζεται στη Ligue 1, συνελήφθη μετά από καταγγελίες γειτόνων του για απρεπή συμπεριφορά

ElMelali
Το πρωί της Δευτέρας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Ανζέ (τερμάτισε στην 11η θέση φέτος στη Ligue 1) και το βράδυ της ίδιας ημέρες βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα με την κατηγορίας της προσβολής της δημοσίας αιδούς!

Ο Φαρίντ Ελ Μελαλί ήρθε στο προσκήνιο για τους (εντελώς) λάθος λόγους και πλέον η καριέρα του κρέμεται από μια κλωστή καθώς παρόλο που έμεινε ελεύθερος σύντομα θα δικαστεί καθώς γείτονες τον κατήγγειλαν για αυνανισμό σε δημόσιο χώρο.

Μια ανάλογη καταγγελία είχε γίνει τον περασμένο Απρίλιο, με την υπόθεση να μην προχωρά λόγω αμφιβολιών, ωστόσο τώρα υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που τον είδαν να αυνανίζεται στην αυλή του συγκροτήματος που διαμένει, έχοντας το βλέμμα του στραμένο στο παράθυρο μια γυναίκας που ζει στο ισόγειο!

«Δεν ενόχλησε κανέναν και δεν ήταν επιθετικός απέναντι σε οποιονδήποτε», υποστήριξε ο δικηγόρος του με τον 23χρονο Αλγερινό να παραδέχεται την πράξη του τονίζοντας ότι «πίστευα ότι ήμουν μόνος μου στην αυλή!».

Η Ανζέ ανέφερε σε ανακοίνωση της ότι θα περιμένει την απόφαση της δικαιοσύνης και πλέον το μέλλον του Αλγερινού κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολο.


Ειδήσεις σήμερα:

Πιτίνο για τις νέες κατηγορίες από το NCAA: «Διαφωνώ κατηγορηματικά»

Θετικοί στον κορωνοϊό ένας παίκτης και ένας γυμναστής της Γκλάντμπαχ

Μαρτίνς: «Ελπίζουμε να αγωνιστούμε ξανά και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης